Блогът на Апостол Апостолов :: ДОАЙЕН НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА

1
177
Добави коментар
tocco
tocco

                                                      МЪЧЕНИКЪТ НА ДЕМОКРАЦИЯТА

 

 

Националист по убеждение и перко по призвание- така е известен на нашата, а и на световната общественост Йоло Денев. Наскоро той се прояви в градския транспорт като истински българин – недоволен от живота старик, сочно псуващ властта.

 

80-годишният Денев, който в началото на 90-те години на миналия век създаде Българската демократическа партия и дори се пробва за президент, бе забелязан да безчинства в трамвая за радост на пътниците.

 

Столичен репортер стана свидетел как беловласият вагабонтин се заговори с младите хора в мотрисата и започна да им обяснява каква е политическата ситуация в България, кой трябва да се махне от властта, кой да дойде, кой ще ни оправи и т. н.

Изведнъж Йоло започна да крещи: „Бойко трябва да умре!“, което стъписа едни пътници, а други докара до истеричен смях. „Знаете ли, написах лично на папата: „Анатема!“, призна си Йолето Денев.

 

Смехът стана още по-възторжен, а някои от сеирджиите дори си направиха селфи с него. След това поклонникът на Бог Тангра изръси ни в клин, ни в ръкав: „Проклинам тоз народ!“, а за финал гръмогласно добави и панделката: „Смърт за ДПС!“

 

Подслушал:

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.