Хамали и хамалски услуги от ХАМАЛ-ЕКСПРЕСС гр. София

1
152
Добави коментар

Хамали и хамалски услуги от ХАМАЛ-ЕКСПРЕСС гр. София

Преместване на офиси, жилища, складови и търговски помещения в гр. София и цялата страна. Хамалски услуги от ХАМАЛИ ЕКСПРЕСС

Фирма  Хамал Експрес  работи за вас от 5 години. Благодарение на натрупания опит, солиден транспортен парк от коли със специално предназначение и начина на работа ние можем да разчитаме на доверието на нашите клиенти в предлаганите от нас услуги, а именно: Хамалски услуги, пренасяне на багаж, преместване на офис, преместване на багаж, преместване на жилище, преместване на търговски обекти, монтаж на мебели, демонтаж на мебели, почистване на мазета, тавани, гаражи, дворове и извозване на строителни и битови отпадъци. Ние се гордеем и можем да гарантираме добросъвестен и качествен пренос и транспорт на нашите клиенти, като се стараем да дадем най-доброто от себе си дори и в  цените на нашите услуги.

 

За градски и междуградски превози разполагаме със специализирани бусове и камиони MERCEDES, с различна товароподемност – от 1,5 до 10 тона, оборудвани с борд, в зависимост от Вашите нужди и обема на товара. Максималния полезен обем е до 40 m3.

*Разполагаме и с хладилен камион.