Вашия модерен дом и как да го постигнем

5
179
Добави коментар

  Всеки иска неговият дом да се отличава, да бъде не само функционален и съобразен с всички удобства, но и да излъчва атмосфера на уют и неподправеност. Това е баланс, който трябва да се усети, за да може да се придаде и на цялостния интериор и екстериор на дома.

  Наслагването на цветовете е част от тази „игра” .  От тях зависи излъчването, което искаме да има нашата къща, какво послание носи, говори много за характера на хората в нея невидимо. Дори да изберем една и съща тоналност на определено помещение, вероятността да има едно и също излъчване е много малко. Защо това е така? Важно условие е дали помещението има овал, прави линии, мебелите и тяхната конфигурация също са определящи за цялостния облик. Ето тук нашите консултанти на строителна фирма МД-90 за Варна и област ще Ви покажа подобни вариации и ще можете сами да установите и  разликите им:

   А сигурно ви се е случвало да погледнете някаква къща и независимо от нейното послание, тя Ви създада чувство,  че винаги е била там, толкова добре си пасва с външната среда. Когато успеете да видите нещо подобно означава,   че  целият екип от проектанти и строители са си свършили работата по най-добрия възможен начин. С една дума – тук тя „тежи” на мястото си.

     Повече за строителство на къщи, проекти, ремонти може да видите на сайта и блога на строителна фирма МД-90 за Варна и област на адрес – http://www.md90.biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…