Озонатори

1
163
Добави коментар
hristovp
hristovp

Днес озонът е от най-добрите решения за премахване на вредни замърсители, алергени, микроорганизми, токсични газове и миризми – той окислява (дезинфекцира), след което се саморазгражда до кислород. Озонът е по-евтин, ефективен и безопасен от традиционните методи за дезинфекция, които използват химикали.

Аква Джет 2011 е дистрибутор на продуктите на фирма TEKNOZONE OZONE SYSTEMS, която е член на Европейската Асоциация на производителите на системи за озон.

Предлаганите продукти са преносими и индустриални генераторни системи с различна производителност на озон, с различна окомплектовка и режим на работа, управление и измерване.

Приложението на системите е широкообхватно: административни и обществени помещения, бензиностанции, споделени пространства, спортни центрове, болници и клиники, козметични и спа центрове, хотели, ресторанти, басейни, ферми, кланици, оранжерии, складове за съхранение на продукцията, винопроизводство, индустриални кухни, търговски центрове, пречиствателни централи за чиста и отпадъчна вода, промишлени предприятия – за премахване на вредните емисии в завода и комините, птицеферми и птицекланици, рибни ферми, цехове за бутилиране на минерална и газирана вода и напитки, цехове за производство на млечни продукти, санитарни помещения и тоалетни и много други.

Индустриални генератори

Преносими генератори

Факти за озона: http://teknozonegroup.com/en/catalogue/about-ozone

www.teknozonegroup.com