#HomeOffice в стил Кари Брадшоу

1
175
Добави коментар
svetla58
svetla58

Героинята от култовия сериал “Сексът и градът” написа най-добрите си статии у дома – в апартамента си в Манхатън. Кари Брадшоу намира вдъхновение не само в житейските истории, но и в гардероба си. След като сега модният свят призовава всички на карантина, ние смятаме, че това е чудесна възможност да поработите над самодисплината си, но … и да се възползвате от това да сте цял ден у дома в удобни дрехи. Но удобни не изключва стилни! Кари Брадшоу ще ви покаже как да използвате вашите дрехи, така че хем да се чувствате уютно, хем готови да бъдете продуктивни.

Ако ви се налага да включвате камерата, за да комуникирате с колегите си, то бялата риза е перфектният вариант – небрежна, но и изключително стилна. А пък комбинацията от карирана риза и черна тениска е самото определение на уют – просто перфектна комбинация за тези “пролетни” снежни дни, затворени у дома.

За по-спортните натури от вас – потникът е най-подходящ. А ние особено много харесваме варианта на Кари, който е с графична картинка. И не на последно място – щом ще се работи от вкъщи – то да се почувстваме наистина у дома! Халата е стилната алтернатива на това да прекараш цял ден по пижама.

Черна тениска и риза 

Купи карирана риза / Купи черна тениска Red Valentino

Бяла риза

Купи дълга бяла риза / Купи бяла риза Calvin Klein

Халат на цветя

Купи зелен халат Etam / Купи бял халат Etam

Графичен потник

Купи сив графичен потник / Купи бял графичен потник Adidas