Извозване на Стари Мебели в София за Изхвърляне

1
160
Добави коментар

Частично извозване на стари мебели в София – единични бройки

Частично извозване на единични бройки стари мебели и електроуреди за София и околностите за изхвърляне.

Услугата включва: двама хамали със собствен транспорт, разглобяване на мебелите, изнасяне от жилището, товарене и извозването им до специализирано депо за отпадъци в София.

Извозване на 1 предмет (стара мебел, битов уред) 60 – 70 лева.
Изнасяне на 2 предмета 70 – 80 лева
Изхвърляне на 3 предмета 80 – 90 лева
Отстраняване на 4 броя мебели/уреди 90 – 100 лева
Извозване на 5 броя стари мебели 100 – 110 лева

Цените са ориентировъчни и се определят в зависимост от етажа на сваляне, размера на мебелите и наличието на асансьор в сградата. За да получите оферта с точна цена е най-добре да направите списък на мебелите с приблизителните им размери и да ни се обадите на телефони   0876 123 386 или 0988 361 538 

 Цялостно почистване на жилища в София от стари мебели и битови отпадъци

Имате жилище в София пълно със стари мебели, дребни вещи и други битови отпадъци и искате някой да го почисти из основи? Ние от Хамали Престо разполагаме с необходимия опит и средства това да стане гладко, безпроблемно и в рамките на няколко часа. Можем да ви дадем ориентировъчна цена още по телефона. Или да ви предложим безплатен оглед на място за да ви изготвим оферта за извозване с крайна цена.

Как определяме цените за извозване?

Има няколко основни фактора, които влияят пряко върху цената за почистване на едно жилище от стари мебели и те са:

От коя част на София ще се изнасят мебелите и можем ли да паркираме буса/камиона в близост до входа на сградата

От кой етаж ще се изнасят мебелите / вещите и има ли асансьор в сградата.

Какво е количеството, броя на мебелите, битовите уреди и какви са приблизителните им размери особено на по-едрите от тях като: диван, гардероб, секция, бюфет, легла и др.

Има ли дребни вещи, предмети за изнасяне в самите мебели – завивки, книги, дрехи, електроника и извън тях – саксии с цветя, килими, дребни отпадъци от балкона и килера.

Как процедираме при основно почистване на жилище?

Като начало ще имаме нужда от вашата яснота по отношение на това колко и какви мебели ще се изнасят от жилището. Добре ще е, ако направите списък по стаи – коридор, хол, стая, кухня, балкон, килер. Също така е важно да знаем дали мебелите ще са празни или ще трябва да извадим съдържанието от тях и да го напълним в собствени чували, ако вече не сте го направили. Ще има ли много дребни предмети и битов отпадък в жилището освен едрата мебелировка и домакинските уреди.

Огледайте спокойно и внимателно жилището преди да ни се обадите. По този начин ще можем да ви дадем точна или приблизителна цена още по телефона. Тъй като разполагаме с дългогодишен опит ние знаем точно какво да ви попитаме за да сведем цената в диапазон от (плюс / минус) 50 до 80 лева. Ако цената ви устройва можем да ви предложим безплатен оглед на място в удобно време за да изготвим оферта с крайна цена в рамките на този диапазон. Също така може да направите снимки или клипче с телефона си на мебелите в жилището и да ни ги изпратите по вайбър или имейл.

Почистване на едностаен апартамент цени

Основно почистване на едностаен апартамент, гарсониера от стари мебели и непотребни вещи – стая, кухня, коридор, тераса на цени от 200 до 300 лв. Услугата включва: двама-трима хамали, собствен транспорт, разглобяване на мебелите, събиране на дребните отпадъци в чували, измитане на помещенията и извозване до депо за отпадъци.

Почистване на двустаен апартамент цени

Основно почистване на двустайно жилище от старо обзавеждане и дребни вещи за изхвърляне на цени от 320 до 450 лева. Две стаи, кухня, коридор, балкон и килер. Офертата включва: трима-четирима работника, едно-две превозни средства демонтаж на мебели, кухненски шкафове, отстраняване на мокети, балатум, изнасяне на дребните предмети в собствени чували, премитане на помещенията и извозване до депо за отпадъци.

Почистване на тристаен апартамент цени

Цялостно почистване на тристаен апартамент от стари мебели и други отпадъци на цени от 400 до 700 лв лева. Цената включва: четирима и повече хамали, две превозни средства, разглобяване на мебелите, демонтаж на кухненски шкафове от стените, изнасяне на електроуреди, мокети, балатум, почистване на балкон. Събиране на дребните боклуци в чували, измитане на помещенията и извозване до депо за отпадъци в София за наша сметка.

Цените са примерни и варират в зависимост от количеството на отпадъците в жилището и етажа на изнасяне при липса на асансьор в сградата.

Допълнителни услуги

Услугата по извозване на стари мебели в София се предлага също в комбинация с преместване на мебели и багаж от едно жилище в друго. Също така и в комбинация с почистване на мазе и таван.

Предлагаме също извозване на единични бройки стари мебели без наши хамали на цени от 50 до 70 лева в зависимост от количеството. Тоест вие си поемате ангажимент за изнасянето и товаренето на мебелите в буса.

Предлагаме специални оферти с отстъпка до 20% от стандартната цена за извозване на стари мебели в комбинация с почистване на мазе или таван.

Изготвяме пакетни цени с намаление до 20% при изнасяне на стари мебели в комбинация с преместване на мебели и багаж в София.

Гарантираме ви коректно отношение, бързо и качествено обслужване на конкурентни цени. Веднъж договорената цена е крайна, без допълнително таксуване от наша страна, освен ако не добавите допълнителни (недоговорени) мебели за изнасяне на място.

Обадете ни се за оферта с точна цена още сега!