Преместване на дома, мебели и багаж в София и страната

1
186
Добави коментар

В Хамали Престо разполагаме с повече от 10 години опит в преместването на мебели и багаж от дома и офиса. Работим качествено и коректно и се отнасяме с внимание и уважение към вас и вашето имущество. Предлагаме от обикновен превоз на мебели и багаж до пренасяне на цяло жилище в София или страната с екип от опитни хамали и подходящ транспорт.  При нас ще откриете подробен списък с ясни и точни цени за нашите услуги и за бранша като цяло.

Превоз на мебели и багаж без хамали

Обикновена транспортна услуга за превоз на мебели и багаж за София и страната, при която вие си поемате ангажимент за товаренето и разтоварването на вещите. Шофьора помага при укрепването на предметите в товарното помещение.

Превоз на мебели и багаж за района на София на цени от 30 до 50 лева за курс. От София до близките села и градове или обратно към столицата на цени от 50 до 70 лева за един курс.  До най-отдалечените места в софийска област до 150 лв./курс.

Превоз на мебели и багаж от София към страната и обратно на цени от 0.50 лв./км. до 0.70 лв./км. при заплащане на разстоянието и в двете посоки. Изготвяме оферта с крайна цена.

Цените се отнасят за бус с обем 12 куб.м3 и камионче с падащ борд с обем на товарното помещение 20 куб.м3. и максимален товар до 1500кг. Закрити фургони оборудвани с притегателни колани за укрепване на мебелите.

Цените определяме в зависимост от разстоянието и обема на превозното средство необходимо във вашия конкретен случай (количеството и обема на вещите). Услугата няма ограничение на времето, НО мебелите и багажа (вещите) трябва да са предварително свалени във/пред входа, така че да имате готовност за товарене при пристигането на буса в уговорения ден и час. За подробна консултация и точна цена е най-добре да ни се обадите по телефона.

Пренасяне на мебели и багаж с наши хамали и транспорт

Извършваме преместване на: мебели, багаж, битова техника, покъщнина, домашно и офис обзавеждане в София и към страната с наши хамали и транспорт. Изнасяне, товарене, транспортиране и внасяне на вещите в съответните помещения на крайната дестинация.

Тук можем да ви предложим два варианта на ползване:  1) Заплащане на час или 2) оферта с крайна (твърда) цена.  Можем да ви дадем точна или приблизителна цена още по телефона или да ви предложим оглед на място, ако преценим за необходимо.

Преместване на мебели и багаж – цени на час

Хамали – 12.50 лв./ час на човек и транспорт – 25 лв./час. Минимално време за наемане 2 часа.

Бус или камионче с падащ борд с един хамалин – шофьора  = 75 лв. за два часа минимум.

Двама хамали и транспорт за 2 часа = 100 лв. ; 2ч./30мин. =  125лв. ; 3 часа  = 150лв. ; 3ч./30мин. = 175лв. и 4 часа = 200лв. Закръгляме времето на всеки половин час по 25 лева, както става ясно от примера. От тук може и сами да си сметнете колко ще ви струва ако ползвате още един или двама човека допълнително.НО това не ви казва за колко време ще приключим с преместването нали така? Разбира се можем да ви дадем ориентировъчна цена ,тоест да сведем времето за приключване на услугата до +/- половин или един час, но не можем да ви кажем с абсолютна точност колко ще ви струва. Освен това този начин на заплащане е удачен за преместване в София и околните градове и села, но не и за по-отдалечени дестинации в страната.  И тук стигаме до вариант 2  – преместване с твърда, точна цена

Преместване на дома, мебели и багаж с крайна цена

Изготвяне на оферта с крайна цена за преместване на мебели и багаж в София и страната.

Възможно е да ви предложим безплатен оглед на място, но само ако ще местим цяло жилище. Ако става въпрос за няколко броя мебели и малко багаж вероятно ще можем  да ви дадем точна цена още по телефона. За целта ще ни трябва следната информация от ваша страна.

От къде до къде ще преместваме вещите – в района на София или към страната.

За кога ще искате да се извърши преместването

Ще можем ли да паркираме в близост до входа на сградата или къщата.

От кой етаж ще се изнасят и на кой етаж ще се нанасят мебелите и има ли работещ асансьор в сградите и на двата адреса.

Точен брой на мебелите и техните точни или приблизителни размери особено на по-едрите от тях за да преценим кои от тях ще минат през асансьор и кои ще сваляме / качваме пеша по стълбите в случай на по-високи етажи или липса на асансьор.

Точно или приблизително количество на дребния багаж във вид на: чували, кашони, куфари, сакове, микровълнова печка, маслен радиатор, телевизор, дребни уреди и други. Нека бъдат сведени до плюс / минус 5-7 броя.

Това е част от подготовката при всяко едно преместване и е желателно да сте наясно с тези неща. Не бързайте да звъните. Огледайте се, направете списък на вещите, вземете рулетка ако е необходимо. Ще ви отнеме половин до един час. Все пак човек не си премества обзавеждането всеки ден. Запитайте се до колко можете да отговорите на тези въпроси,защото това са критериите по които определяме цените за преместване в нашия бранш. Освен това този списък може да ви послужи при следващи запитвания към други фирми вместо да се налага да помните всичко или да пропускате всеки път по нещо.

Често при освобождаване на жилище има стари и ненужни мебели, които  няма да ползвате на новото място. Или сте си купили нов диван и искате стария да се изхвърли. В такива случай можете да се възползвате от нашата услуга по извозване на стари мебели в София, която предлагаме на само като отделна услуга, но и в комбинация с преместване на мебели и багаж.

Както всеки лекар иска да разбере от какво се оплаква пациента за да му назначи адекватно лечение, така и ние се нуждаем от вашата яснота за да можем да ви дадем точна цена .