Езиков Център LinguaMundi: Курсове по английски, немски и испански език в Пловдив и Благоевград

1
214
Добави коментар
dkakalov
dkakalov

Чували ли сте как звучи сър Антъни Хопкинс в ролята си на английски иконом от средата на 20 век? Това може да очаквате от нивото Advanced, което завършва стандартния курс на обучение по общ английски в LinguaMundi. Фин и естетичен, езикът на лорд Байрон и Дилън Томас гали слуха Ви и Ви кара да мечтаете за зелените поля на Ирландия и скалистата пустош на шотландките „хайлендс”. С дъх на уиски и тъмна бира оттук пътят е само нагоре до сертификат на Кеймбридж или през изпитна подготовка за IELTS или TOEFL iBT.

Обучаемият достига ниво, при което комуникира свободно и изразява мотивирани позиции по практически неограничен кръг от теми. Нивото дава възможност курсистът допълнително да разшири и прецизира речниковия си запас, изостря неговата чувствителност към стилистични разлики между отделни лексикално-граматични конструкции. Курсистът може да създава сложни по структура, съдържание и изразни средства текстове като официални и неофициални писма, критични отзиви за книги или филми, доклади, статии.

Обучението се извършва изцяло на английски език по системата Open Mind на британското издателство Macmillan с помощта на модерни методи на преподаване и интерактивни бели дъски. Вижте примерна страница от учебника по английски език за ниво C1. 

Курсисти, завършили ниво B2 в LinguaMundi, не правят входен тест. Входният тест е задължителен за всички външни кандидати. Курсът е предвиден за 100 уч. часа присъствен хорариум и минимум 50 уч. часа, предвидени за домашна работа. 

Обхваща ниво C1 от европейската езикова рамка. Подходящи нива за продължаване на обучението по английски език са IELTS, Cambridge ADVANCED и Speaking Skills 2.