Скеле под наем. Тоблер Скеле

1
146
Добави коментар
Tobler
Tobler

Скелета и кофражи от Тоблер Скеле.

Тоблер Скеле ООД, със седалище и управление в град Варна България, е дружество от групата на Tobler AG Швейцария.Фирма Tobler AG, със седалище и управление в град Rheineck Швейцария, е основана на 1 януари 1995г. от Martin Tobler. Благодарение на непрекъснатите иновации и разширение на производството, първоначално малката фирма прераства в уважавано предприятие, едно от най-големите в производството, продажбата и отдаването на строителни скелета под наем, без което е невъзможно да си представим днешния пазар.

Днес „Tobler“ е име в строителния бранш извън границите на страната и една от успешните международни фирми-производители на строителни скелета и кофражи.Основна дейност на фирма Тоблер Скеле ООД е продажба на нови системи за скелета MATO и за кофраж MATO TOP, които са с високо качество, модерни и безопасни. А за тези, които предпочитат строително скеле под наем, ние предлагаме голямо разнообразие от фасадно, пространствено и мобилно скеле.

Системите за скелета MATO – иновацията си има име.

В началото Tobler AG се занимава с подобряване на съществуващите временни конструкции и развитие на нови такива. Целта е да разработи иновативна структура за скеле, която да поставя нови стандарти по отношение на икономичност и ефикастност. Към настоящия момент фасадните скелета MATO 1 и MATO 2, пространственото скеле MATO 8 и мобилното скеле MATO R се числят към успелите системи за скелета.

Безопастност на системите за скелета и кофражи – тествани за качество.

За да отговори на високите изисквания за качество и безопастност на строителните скелета и кофражи, специалистите и структурните инженери на Tobler AG работят в тясно сътрудничество с признати експерти по сигурността. Преди серийното производство на всеки нов продукт, той се подлага на строги проверки и практически тестове. Също така производството на всяка част от конструкцията се проверява за производствени дефекти. Строителните скелета и кофражи, предлагани от Тоблер Скеле ООД отговарят на строги стандарти за национална и международна безопастност, свързани със строителството, строителното инженерство и качеството на производство.

Скеле под наем – направете Вашия избор.

Фирма Тоблер Скеле ООД е специализирана в отдаването на строителни скелета под наем. Разполагаме със складова база, където се извършват всички дейности, свързани с наемането на строително оборудване. При нас ще намерите всичко необходимо за изграждането на скеле под наем на конкурентни цени. Основните предимства на скеле под наем са бързия и лесен монтаж благодарение на леката конструкция, както и спестяването на време и средства. Извършваме доставки в цялата страна в рамките на възможно най-кратки срокове.