Хороскоп на красотата

1
117
Добави коментар
maskk
maskk

Съвременната козметология е много разнообразна. Оказва се, че не всички процедури за красота могат да ви дадат желания резултат. Астролозите споделят, че за всеки зодиакален знак има подходящи процедури за разктрасяване. 

Вижте коя процедура е най-подходяща за вас, спрямо зодията!

 

Овен

Целенасочените и енергични овни се нуждаят от услуги за красота, които не биха ги отвлекли от активния им начин на живот. В идеалния случай това трябва да е процедура с уау ефект. Това могат да го постигнат с лазерно подмладяване.

За корекция на скулите, бузите и втора брадичка – повдигане на нишки (тези нишки имат микро резки за фиксиране, които не им позволяват да се движат вътре в тъканта, поради което гарантират ефект за една и половина до две години).

 

Телец

Спокойните телци не обичат сериозни промени, особено ако въпросът касае външния им вид. Ето защо те трябва да избират доказани процедури. Например подмладяване с Radiesse за поддържане на млада и красива кожа, мезотерапия или плазмена терапия със същата цел.

 

Близнаци

Близнаците се характеризират с непостоянство в много прояви, включително при избора на процедури. Днес те искат да се отърват от акне, утре от зачервяване или бръчки. За да „ударите“ всички проблеми наведнъж, подходящи са подмладяващи процедури с ELLANSE. Многоетапна процедура, която се провежда от специалист. Това е съвременна концепция в естетичната медицина за биостимулация и попълване на кожни дефекти.

 

Рак

Факт е, че този зодиакален знак обожава всичко красиво и най-стилно. Определено за тях най-подходяща е фотоепилацията, ефектът от която е завинаги.

 

Лъв

Самоуверените Лъвове най-често търсят процедури, които ще им помогнат да станат още по-красиви. Лазерното подмладяване на кожата на лицето, мезотерапията са изключително подходящи за подмладяване.

 

Дева

Изисканите Деви знаят как да се представят ефектно. Красотата на тялото е важно за тях. Хидромасажът е чудесен за поддържане на идеалната им форма.

 

Везни

Променливите Везни не обичат да се разсейват и да отделят време за сложни програми за красота. Те нямат време да се задълбават във всички тънкости на определена процедура. Ето защо добре доказаните техники са чудесно решение за тях. Медицинското почистване на лице включва основното почистване на лице на невъзпалена и комедоногенна кожа, в допълнение с третиране на възпалени участъци и усложнения при проблемната кожа, които налагат да се подпомогне по-бързото и възстановяване, са подходящи за тях.

 

Скорпион

Тези сложни представители на зодиака се нуждаят от козметични услуги, които ще отговарят на техния горещ темперамент. Ботоксът, фототермолизата и лифтинг конците са подходящи за тях. Именно тези процедури ще направят лицето красиво и нежно.

 

Стрелец

Основната характеристика на Стрелеца е общителността. Те са отворени и общителни, следователно, на първо място, се нуждаят от козметични процедури, за да коригират бръчките по лицето. Такива козметични процедури като мезотерапия са чудесни за тях.

 

Козирог

Ако Козирогът си е поставил цел, тогава той ще премине към нея, въпреки всякакви трудности. Така представителите на този знак могат лесно да изберат не само курсови процедури, а и цели комплексни програми. Най-подходящи за тях са био процедури с органичната марка Phyt’s.

 

Водолей

Водолеят, в името на красотата, е готов да се подложи на много процедури – да издържа на инжекции, да се подлага на процедури за подмладяване, всичко само за да изглежда перфектно.

Като най-големите експериментатори в зодиака, биха се подложили на всякакви процедури. Най-подходяща за тях е вампирския лифтинг / плазмотерапия/.

 

Риби

Рибите са нежни и чувствени натури, така че при избора на грижа трябва да обърнете внимание на процедурите с „деликатен“ характер. Мезотерапията и лазерната епилация са подходящи за тях.

 

Независимо коя зодия е, всеки човек има и индивидуални нужди, специфични за неговото тяло. Затова винаги преди да изберете подходящата процедура, се обърнете към специалистите.

В нашите модерни студия за красота и естетика работят екипи от експерти, посветени на работата си.

Беше ли полезно? Оценете ни!

Хороскоп на красотата Съвременната козметология е много разнообразна. Оказва се, че не всички процедури за красота могат да ви дадат желания резултат. Астролозите споделят, че за всеки зодиакален знак има подходящи процедури за разктрасяване.  Вижте коя процедура е най-подходяща за вас, спрямо зодията!   Овен Целенасочените и енергични овни се нуждаят от услуги за красота, които не биха ги […]

5 1 5 2

Славина Дончева

Славина Дончева е завършила Медицински Колеж, Козметология, Медицинска Козметика, Връзки с обществеността, Здравен Мениджмънт и има 9 годишен опит като управител на най-голямото градско спа в България до 2013 г.

От 9 години е управляващ собственик на верига от салони за красота „Дерма Експерт“ и преподавател в собствена школа за красота. Притежава изключителен опит в управлението на салони, спа центрове, маркетинг и реклама и организиране на различни обучителни събития.