Преместване на мебели и багаж в София и страната

1
197
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Нуждата от преместване на мебели и багаж в София и по-големите градове в страната кара много хора да потърсят професионална помощ от фирмите за хамалски услуги и транспорт.

Независимо дали имате нужда от обикновен превоз на мебели или пренасяне на голямо количество багаж , при всички случай ще имате нужда от бус или камионче с подходящ обем който да събере вашите вещи и покъщнина на веднъж. Ако не можете да вдигате и пренасяте вашите мебели сами или с помощта на приятели едва ли ще минете без професионални хамали.

В подобни случаи можете да се обърнете към Хамали Стоянов  – фирма с богат опит в пренасянето и транспортирането на лично имущество в София и страната. Разполагаме с надежден автопарк от превозни средства с различен товарен обем и екип от опитни хамали – професионалисти с дългогодишен опит в преместването на мебели и багаж.

Предлагаме пълен набор от услуги включващи:

Обикновена транспортна услуга (без хамали) за превоз на мебели и багаж в рамките на София или до желана от вас дестинация в България.Комплексна услуга за преместване на имущество с екип от хамали и транспорт на къси и дълги разстояния – в столицата и страната.Цялостно преместване на дома – пренасяне на цяло обзавеждане в София от едно жилище в друго.Разглобяване, опаковане и обратно сглобяване на мебели.Изнасяне и извозване на стари и ненужни мебели до депо за отпадъци.Безплатен оглед на място Цени за обикновен превоз на мебели и багаж- без хамали

Превоз на мебели и багаж в София и околните села на цени от 30 до 60 лева за един курс без ограничение на времето за товарене и разтоварване.  Крайната цена се определя в зависимост от разстоянието между адресите и обема на използваното превозно средство – бус или камионче с падащ борд с обем на товарните помещения – 12 и 20 кубични метра.

Транспорт в софийска област на цени от 60 до 130 лева крайна цена за един курс без ограничение на времето в зависимост от разстоянието и количеството на багажа (обема на товарната кола).

Превоз на имущество в страната (от/до София) на цени от 0.50 до 0.65 лв./км. при заплащане на разстоянието в двете посоки. Можем да ви дадем крайна цена за превоз от столицата до желана от вас дестинация в България и обратно към София на тел. 0893 484 770. 

Всяка услуга включва помощ от шофьора при подреждане и укрепване на вещите в товарното помещение.

Преместване на мебели и багаж с хамали и транспорт на час

Комбинирана услуга за преместване на мебели, багаж , лично имущество в София с хамали и транспорт – заплащане на час:

Превоз с 1 хамалин (шофьора)  – 37 лв./час – минимум 2 часа = 74 лв.  Шофьора ви помага при преместването на мебелите или действа сам при-по леки предмети (багаж), които могат да се вдигат от един човек.

Пренасяне на имущество от 2-ма хамали с включен транспорт в рамките на София и околностите – 50 лв./час. Минимално време за наемане – 2 часа = 100 лв., 2ч./30мин.=125 лв., 3 часа = 150 лв., 3 часа/30мин. = 175 лв., 4 часа = 200 лв. След първите 2 часа таксуваме на всеки половин час по 25 лв. Закръгляме времето до 15 минути в полза на клиента.

Пример:  2-ма носачи + транспорт за София за период от:  2ч./15 мин = 2 часа. –  100лв., 2ч./45 мин. = 2ч/30мин. -125лв.

Преместване на мебели и багаж с крайна цена

Можем да ви изготвим индивидуална оферта с крайна цена за преместването на вашите вещи и домашно обзавеждане в София или страната. Ние от Хамали Стоянов  предлагаме безплатен оглед на място в случаите, когато имате прекалено много мебели и багаж за пренасяне.

При наличие на малко (лесни за уточняване) предмети за пренасяне, можем да ви дадем крайна цена още по телефона.

За да бъдем максимално точни и коректни при определянето на крайна цена за преместване, ние от Хамали Стоянов ще имаме нужда от следната информация от ваша страна:

Количеството и вада на мебелите/багажа и техните приблизителни размери.Броя на етажите – на двата адреса при изнасяне и нанасяне на вещите?Наличието/липсата на асансьор в сградата.Разстоянието – от къде до къде ще се транспортират вещите.Подходящо място за паркиране в близост до входа на сградата. Примерни оферти с крайна цена:  

Пренасяне от  1 до 4 броя мебели или малко багаж в София с помощ от шофьора (един човек) от 50 до 70 лева крайна цена. Не се таксува времето, а се определя крайна цена за пренасяне и транспорт  с един човек, който да ви помага при товарене и разтоварване на вещите.

Преместване от 1 до 5 броя мебели и малко багаж от 2-ма хамали с включен транспорт в рамките на София – от 70 до 100 лева твърда цена без ограничение на времето.

Преместване на мебели и багаж в страната – изготвяме оферта с крайна цена по телефона или след оглед на място.

Всеки един случай на преместване на имущество е много индивидуален и затова ви съветваме да се свържете с нас директно по телефона. В зависимост от конкретната ситуация ние ще преценим кой вариант ще е най-подходящ за вас. Можем да ви изготвим точна цена още на момента, да ви дадем цена на час или  да ви предложим безплатно посещение на място.

Гарантираме ви коректно отношение, бързо и качествено обслужване на изгодни цени.

Обадете ни се още сега!