ОПЪНАТИ ТАВАНИ Монтаж в цяла България София Пловдив Варна Шумен

1
371
Добави коментар
joro.tu
joro.tu

НОВО – 3Д опънати тавани „ДЕН И НОЩ“ – това е двоен транслуцентен опънат таван с двоен фотопечат. Транслуцентните тавани пропускат светлината. Над опънатия таван се монтира диодно осветление – диодни ленти. Монтажа на лентите може да бъде два варианта. Първи вариант е бяла ЛЕД лента по цялата площ на опънатия таван – по този начин тавана свети равномерно по цялата площ, като при монтаж на димер – силата на светлината може да се регулира с дистанционно. Втори вариант е монтаж на RGB LED лента по периферията на опънатия таван – така, с помощта на дистанционно може да се променя цвета на опънатият таван – бяло, синьо, зелено, лилаво, оранжево. Ефекта например при оранжево осветление е уникален – облаците и луната са оранжеви – като при залез. Видео може да видите тук – опънат таван в спалня:
ДЕН И НОЩ

ОПЪНАТИ ТАВАНИ – огледални тавани, светещи тавани

Опънатите тавани от К-Екстрийм се произвеждат в ЕВРОПА, не в България и са без миризми – след монтажа, помещението се проветрява и няма никакви остатъчни миризми. Комфорт – подобрява акустиката , шумо и топло- изолацията на помещението. Естетика – перфектна изработка, безупречни линии и форми, богат избор на цветове, уникални геометрични и обемни фигури. Водоустойчиви – ефектен изолатор от вода и влага, подходящи за помещения с висока влажност, защита от наводнение от горния етаж. Простота на експлоатация – могат да се почистват и мият, не се налага някога да бъдат пребоядисвани с цел подновяване както при другите тавани. Опънатите тавани K-Extreme може да се демонтират по всяко време за броени минути, да се чистят и мият, може да се монтират други осветителни тела, или да бъдат добавени нови.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Още снимки на наши обекти с огледални опънати тавани може да видите в нашите фото галерии:
ГАЛЕРИЯ 1   ГАЛЕРИЯ 2

3D ОПЪНАТИ ТАВАНИ – опънати тавани с картини

3Д опънати тавани с фотопечат – Фото тавани – на тавана може да бъде отпечатано картини на различни теми – икони, медицина, наука, технологии, абстакции, космос, небе, звезди, галактики, облаци, фантастика, планети, портрети, картини на художници. Над художествения опънат таван може да се монтират светодиодни ленти и кристални диодни звезди, като по този начин се постига ефекта на светещи планети, светещи звезди, галактики и комети, а силата на светене може да се регулира с дистанционно – така вечер звездите едва мъждукат, но ефекта е зашеметяващ. Могат да се отпечатат ваши картини и снимки, както и от снимки от нашия – Каталог-2, в който сме поместили над 500 картини, но разполагаме с още много други, на всякакви теми – потърсете контакт с нас за информация.

3D опънати тавани – тавани с картини: КАТАЛОГ 2

Опънати тавани ЗВЕЗДНО НЕБЕ

Тавани ЗВЕЗДНО НЕБЕ може да са няколко варианта. В огледални опънати тавани могат да се монтират кристали тип Сваровски, с фоброоптика или диоди, като самите „звезди“ могат да се регулират с дистанционно – да мигат, пулсират, да се редуват, да сменят цвета на светлината (синьо, зелени, лилаво, червено …). При 3Д опънати тавани с фотопечат – Звездно небе, Планети, Звезди, Небе с облаци, Луна, Галактики … може да се монтират диодни ленти над тавана, като допълнително може да се добавят звезди – кристали с фиброоптика.

Вижте тавани Звездно небе снимки –
ЗВЕЗДНО НЕБЕ
и видео –
ВИДЕО ЗВЕЗДНО НЕБЕ

Опънати тавани в магазини, офиси, заведения, хотели

Опънатите тавани са подходящи за всякакви помещения – заведения, магазини, ресторанти, дискотеки, офиси, хотели, фитнес зали, кабинети, закрити басейни и др. поради неоспорими предимства пред всички други тавани и мазилки – не се напукват, не се нуждаят от ремонт или пребоядисване и бърз монтаж – в рамките на един ден, като веднага след монтажа влизат в експлоатация.

Още снимки на тавани в ресторанти, магазини, хотели: ОПЪНАТИ ТАВАНИ В ОФИСИ

Опънати тавани в спални

Опънатите тавани за спални могат да бъдат едноцветен огледален лак – бял, син, лилав, шоколад, шампанско, или многоцветени – комбинация на няколко цвята огледален гланц в един таван – например бял с черен, шоколад с шампанско, бял с лилав, тъмно и светло розово, червено и черно и други. 3Д опънати тавани в спални с фотопечат – цветя, небе, таван „Ден и Нощ“, картина в стил барок, флорални мотиви.

Още снимки на тавани в спални:
ОПЪНАТИ ТАВАНИ В СПАЛНИ

Опънати тавани в бани, тоалетни, сауни, коридори, тераси, балкони, стълбище.

Опънатите тавани са най-удачното решение за таван в баня или сауна – без конденз, без мухъл, водата и влагата не му влияят. Може да бъде с диодно осветление – светещ бял гланц, или цветен лак с лунички. Опънатите тавани К-Екстрийм могат да бъдат монтирани и на открито – на тераси, балкони, козирки.

Още снимки на тавани в бани, коридори, тераси:
ТАВАНИ ЗА БАНИ   ТАВАНИ КОРИДОРИ

Опънати тавани – Цени

Цените за опънати тавани зависят от квадратурата, от обиколката, от броя на ъглите и от формата (прави или обли стени) на опънатия таван – т.е. дали е квадрат, правоъгълник, елипс, кръг или неправилна форма. Цената зависи и от това дали опънатия таван ще е безшевен или ще има фигуративен (заоблен) шев с комбинация на два или повече цвята. Фотопечата се доплаща в зависимост от площта на самия фотопечат. Точна цена или оферта може да получите на имейл – [email protected] , изпращате схема на тавана, нарисувана дори на ръка, с всички размери на стените, като уточните дали ще се монтира диодно осветление над тавана (светещ опънат таван), лунички или полилеи. Средно, цените на опънатите тавани са от 40 до 120 лв. К-Екстрийм държи да Ви предупреди – Не се доверявайте на случайни обяви за монтаж на опънати тавани с неясен произход и от самозвани „майстори“ – при евентуален проблем едва ли ще можете да ги откриете … Ние сме извършвали вече не веднъж демонтажи, монтажи и ремонти на опънати тавани на клиенти попаднали в такива ситуации – например при монтаж на LED ленти и трафове – са използвани некачествени материали и вече не светят, но за съжаление, поради непрофесионален монтаж и некачествени материали ремонта не винаги се отдава леко. К-Екстрийм е с традиции и разполага с професионалисти на които можете да се доверите – наша цел е Вашето спокойствие и удовлетвореност от новата Ви придобивка 🙂 Най-добрата цена не винаги е най-ниската!

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Опънати тавани К-Екстрийм

При монтажа на опънатите тавани не е нужна никаква предварителна подготовка, издържат физически натоварвания и удари с тъп предмет, не може да се повреди случайно, не увисва с течение на времето, не поема миризми както текстилните опънати тавани и могат да се почистват с препарат за стъкла, или да се мият с вода… Особеното при опънатите тавани с харпунен захват е това, че всеки един таван се изработва за дадено помещение, с неговата форма и размери и при монтажа и обтягането е избегнат „човешкият фактор“ – силата на опъване, т.е. не може да се опъне прекалено, или недостатъчно, и няма остатъци от фолиото което по-късно да се изрязва – това може да видите в нашата видео галерия.

Защо да изберете ОПЪНАТИ ТАВАНИ К-Екстрийм?

– Защото можем да ви предложим и БЕЗШЕВНИ ОПЪНАТИ ТАВАНИ.
– Защото няма компромиси с качеството – опънати тавани К–Екстрийм – висококачествени европейски тавани, 3D опънати тавани с фотопечат – ECO SOLVENT или UV, и може да се направи върху мат, сатен и лак както и върху всеки цвят опънат таван с екологично чисти бои.
– К-Екстрийм предлага над 160 различни цветове и материи опънати тавани – ОГЛЕДАЛНИ PVC тавани, текстилни – CLIPSO, ВЕЛУРЕНИ опънати тавани, СВЕТЕЩИ опънати тавани – транслуцентни (транслуцид) наподобяващи мрамор, лед, коприна, кристал, Перфорирани (дишащи) опънати тавани и много други.
– Можем да направим ТРИИЗМЕРНИ ПРОЕКТИ на таваните за да ги видите предварително и да изпълним Вашите ОПЪНАТИ ТАВАНИ в КОМБИНАЦИЯ с тавани от гипсокартон, със скрито светодиодно LED осветление, което е много по-ефектно, като няма да Ви се наложи да търсите други изпълнители за гипсокартон.
– Защото ние можем да комбинираме различни цветове с прави или обли форми, кръгове и спирали в ЕДИН ОПЪНАТ ТАВАН – т.е. опънатия таван е многоцветен, с прави или обли форми – това се налага при зониране на по-големи помещения – например когато хола, трапезарията и кухнята са общо помещение, и опънатия таван е бежов мат, над ниската мебел – черен огледален кръг, а в трапезарията – шоколадов огледален елипс.
– Можем да обработим стените и таваните от гипсокартон с ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ с ефекти, да доставим и монтираме ОСВЕТЛЕНИЕ в таваните – кристали с фиброоптика или с диоди, Звездно небе, LED лунички и светодиодни LED ленти и RGB LED осветление.
– При нас може да изберете производителят на вашия опънат таван от водещи европейски производители на опънати тавани – Италия, Франция, Холандия, Германия както и Корея!
– Защото сме мобилни – извършваме монтаж на ОПЪНАТИ ТАВАНИ в София, Пловдив, Сливен, Ямбол, Бургас, Варна, Силистра, Русе, Видин, Плевен, Шумен, Добрич, Стара Загора, Нова Загора, Перник, Велико Търново, Смолян, Благоевград, Кюстендил, и в цяла България!
– Нашия дългогодишен опит ни позволява да гарантираме за нашите изпълнения и Вашето спокойствие…
– Опънатите тавани са модерни, интересни, ефектни и красиви. Никога няма да се напукат, никога няма да се наложи да ги пребоядисвате, лесно се почистват, като гаранцията им е 10 години, но практически те са вечни.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ