5 причини, заради които и мъже и жени предпочитат Exilis

2
168
Добави коментар
maskk
maskk

С напредване на възрастта, тялото на човек се променя неимоверно. Отпуснатата кожа и нежеланите издутини се появяват, без значение на колко диети се подлагате  и упражнения ежедневно правите – често те са резултат от житейски събития като бременност или лоши гени.

Всеки иска да притежава перфектна фигура. Exilis, одобрено от FDA е нехирургично устройство, което може да ви помогне да постигнете както желаното от вас тяло, така и по-младо лице. Exilis използва различни радиочестотни вълни, за да стопи мастните ви клетки и да стимулира колагена, за да стегне кожата ви.

 

Ние от Derma Expert събрахме за вас 5 причини, поради които мъжете и жените избират Exilis

 

Exilis стяга кожата и намалява мазнините

В наши дни се предлагат голям брой нехирургични услуги за намаляване на мазнините, но не всички ще водят до резултата, който желаете. Exilis е единствената от наличните технологии, която стяга кожата ви и намалява мазнините едновременно.

По време на процедурата, безопасни радиочестотни и ултразвукови вълни загряват кожата и атакуват мастните клетки. В същото време различна честота стимулира колагена и стяга кожата, докато мазнините се отделят. Резултатът е по-тънък и стегнат корем, шия, ръка или крак.

 

Не е нужно да се притеснявате, че ще ви отнеме много време

За разлика от лифтинг на лицето или корема, не е нужно да пропускате работа или дейности. Можете да проведете терапия с Exilis в обедната си почивка и да се върнете на работа веднага след това. Всяка процедура отнема само от 15 до 30 минути.

Само се замислете – хирургичните процедури имат по-драматичен ефект върху външния ви вид и могат да изискват месеци на възстановяване. Дори потенциалните странични ефекти на Exilis, които включват зачервяване и дразнене, не продължават дълго.

 

Exilis струва много по-малко от оперативните процедури

Хирургичните процедури имат не само по-драматичен ефект върху лицето и тялото ви, но имат драматично въздействие и върху портфейла и банковата ви сметка. Цената на Exilis е много по-ниска от тази, която трябва да отделите за операция.

 

Exilis не причинява болка

Може би си мислите, че след като процедурата използва топлина, за да разгради мастните клетки и стимулира колагена, е много болезнена. НЕ – Exilis има охлаждаща технология, която прави процедурата безболезнена и удобна. Охлаждащото устройство се активира едновременно с радиочестотните вълни, за да поддържа кожата ви хладна и да предотврати увреждане.

 

Exilis може да третира всички области на тялото ви

Не е нужно да избирате между части от тялото или дори между лицето и тялото си. С Exilis ние настройваме устройството с правилната радиочестота за всяка част от тялото ви. Можете да подобрите външния вид на:

врат очи талия корем крака колене брадичка

За повече информация как Exilis може да ви помогне да контурирате тялото си и да стегнете кожата си, се свържете с професионалистите, работещи във салоните на  Derma Expert или прочетете за актуалните промоции за поддържане на перфектно тяло с помощта на Exilis.

Беше ли полезно? Оценете ни!

5 причини, заради които и мъже и жени предпочитат Exilis С напредване на възрастта, тялото на човек се променя неимоверно. Отпуснатата кожа и нежеланите издутини се появяват, без значение на колко диети се подлагате  и упражнения ежедневно правите – често те са резултат от житейски събития като бременност или лоши гени. Всеки иска да притежава перфектна фигура. Exilis, одобрено от FDA е нехирургично устройство, което […]

5 1 5 2

Славина Дончева

Славина Дончева е завършила Медицински Колеж, Козметология, Медицинска Козметика, Връзки с обществеността, Здравен Мениджмънт и има 9 годишен опит като управител на най-голямото градско спа в България до 2013 г.

От 9 години е управляващ собственик на верига от салони за красота „Дерма Експерт“ и преподавател в собствена школа за красота. Притежава изключителен опит в управлението на салони, спа центрове, маркетинг и реклама и организиране на различни обучителни събития.