Най-добрите фитнес гривни

1
124
Добави коментар
angels82
angels82

Фитнес гривни

За наблюдение на вашата дейност и здраве, фитнес гривните са малки и удобни устройства, които могат да променят начина, по който проследявате здравето си. Независимо дали търсите обикновен брояч на стъпки, проследяне спящ режим или универсален интелигентен часовник, трябва внимателно да установите нуждите си, когато избирате фитнес гривна.

Фитнес гривните се различават значително в дизайна и функциите си. Някои модели включват екран за бързи актуализации на вашата дейност, а други вибрират, за да ви уведомят, когато сте постигнали цел или когато трябва да се движите повече. Също трябва да помислите кои статистики искате да проследите; Общите измервания включват пулс, модели на съня, стъпки и разстояние. Вие също трябва да установите в приложението за смартфон, което се съчетава с конкретен фитнес тракер, за да видите дали той отговаря на вашите нужди.

Докато фитнес гривните не са гарантиран начин за подобряване на фитнеса, те ви помагат да следите цялостната си ефективност. Продължете да четете, за да научите повече за функциите и статистическите данни, предлагани от фитнес гривните.

Тъй като фитнес гривните са се развили много във времето, те са станали стилни технологични аксесоари. Можете да носите тракер, който прилича на типичен часовник. Или можете да се възползвате от общия дизайн, който се предлага в множество цветове.

Някои фитнес гривни предлагат дисплеи; други не. Ако планирате да носите тракера си цял ден – включително и на работното място – помислете за стилен дизайн, който се вписва във вашия стил на обличане.

Модели с дисплеи

Фитнес гривните с дисплеи стават все по-чести. Някои изглеждат като часовници за ръка, но обичайните конструкции понякога имат тесен екран. Това са сензорни екрани, тъй като фитнес тракерите рядко имат бутони.

Ако търсите по-точни данни, екранът е полезен. Но това в крайна сметка ще повиши цената.

Къде работи

Повечето фитнес тракери могат да издържат на всяка тренировъчна среда. Нито студът, нито горещото време би трябвало да ги засягат. Но ако искате тракер за плуване, ще ви трябва специален модел, който работи под вода. Някои фитнес тракери могат да издържат на потапяне във вода, но повечето не могат.

Характеристика

Ако в момента използвате приложение за смартфон, за да проследявате рутинните си упражнения, разберете, че устройството за фитнес проследяване работи малко по-различно. Тракерът измерва някои аспекти на вашето движение. След това се свързва с приложение, за да определи дали постигате целите си. Фитнес гривните могат да проследяват някои интересни аспекти на вашето движение, включително следните –

Стъпки: Това често е най-основният вид информация, която фитнес тракерът ще измерва. Можете да го използвате, за да прецените колко точно се движите през целия ден.

Сърдечна честота: Много фитнес гривни измерват сърдечната честота по време на тренировки, както и почивката. Един от начините да се прецени подобряването на фитнес нивото е подобрената сърдечна честота в покой.

Сън: Ако не спите добре, общото ви здраве ще пострада. Някои фитнес гривни имат способността да определят колко добре спите, като измерват движенията си през нощта.

Общи тренировки: Освен ако фитнес тракерът няма вграден GPS чип, той няма да бъде толкова ефективен при проследяване на някои тренировки. Необходима ви е GPS функция, за да определите колко сте избягали или карали колело, например. Приложението на фитнес трекера влиза в картината тук, тъй като може успешно да проследява много видове тренировки.

Как работи фитнес тракерът

Фитнес тракерите осигуряват данните, изброени по-горе, благодарение на различни вътрешни компоненти.

Сензор за движение

Голяма част от събирането на данни от фитнес гривните се осъществява благодарение на неговите компоненти за отчитане на движението. Например, ето поглед към това как тракерът използва технология за наблюдение на движението, за да следи съня ви: триосен акселерометър определя посоката, в която се движите, а жироскопът измерва въртенето на фитнес трекера. Използвайки тези технологии, гривната измерва движението на китката по време на сън, като преценява честотата и силата на движенията. След това софтуерът в приложението определя дали се движите достатъчно често през нощта, за да ви определи дали спите зле.

GPS

Наличието на GPS устройство във фитнес гривните е чудесно за бегачи и колоездачи. Тази функция позволява на устройството да измерва разстоянието, което сте изминали, дори ако работите или карате в селски район. Fitbit Surge предлага тази функция, но много тракери, които струват по-малко от Surge, не го правят.

Оптични сензори

Фитнес гривните от среден и висок клас понякога съдържат оптични сензори. Устройството ги използва, за да освети кожата ви, което позволява на тракера да “види” пулса ви. Той ще измерва начина, по който кръвта се движи през капилярите ви.

Биоимпедансни сензори

Вместо оптични сензори, някои фитнес тракери поставят миниатюрни електроди върху кожата ви. След това тракерът може да измери пулса ви с тези електроди. Фитнес тракер с биоимпеданс сензори е по-точен от един с оптични сензори.

Измерване на височината

Някои фитнес тракери от среден и висок клас включват висотомер, устройство, което измерва текущата височина. Това измерване е полезно за бегачите, които спортуват в планината. Ако катеренето по стълби е част от рутинната ви тренировка, алтиметърът може да определи и колко високо се изкачвате.

Температурен сензор

Някои фитнес гривни от висок клас включват сензор за температура, който се поставя върху кожата ви. Това измерване може да помогне да се определи дали сте прегряли по време на особено тежка тренировка.

Работа с приложението

Тъй като фитнес трекерите са толкова прости устройства, те не могат сами да анализират резултатите ви от упражненията. Вместо това, тези устройства разчитат на приложение за смартфон, за да ви покажат резултатите от дейността ви. Ако е възможно, би било добре да погледнете приложението, преди да изберете фитнес тракер. Уверете се, че разполага с всички необходими функции. Уверете се, че ще работи с вашия iOS или Android смартфон, преди да го купите, тъй като някои приложения са ограничени до един тип операционна система за смартфони.

Фитнес гривната ще направи безжична връзка с приложението на няколко пъти през деня. След това ще качи всички събрани данни за проследяване.

Уверете се, че приложението може да проследява любимите ви видове упражнения. Ако сте плувец, приложението трябва да може да измерва вашите обиколки и да измерва разстоянието. Ако сте бегач, може да искате да прави бележки за типа време, което сте срещнали в конкретно изпълнение.

И, разбира се, колкото повече данни фитнес тракера може да изпрати на приложението във връзка с любимото ви упражнение, толкова по-добре. Не искате да отделяте много време за въвеждане на собствена информация. В крайна сметка, това е смисълът да носите фитнес гривна: той измерва и записва вашата дейност за вас.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите фитнес гривни. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви. Наблюдение през целия ден

Проследява направените крачки, изминатото разстояние, изгорените калории, изкачените стълби и периодите на активност или почивка.

Mониторинг на съня

Flex 2 автоматично проследвява продължителността и качеството на съня.

Водоустойчива

Плувайте и проследявайте напредъка си с помощта на водоустойчивата гривна Fitbit.

Известия при повиквания и SMS.

Flex 2 известява с помощта на LED светлини при получаването на SMS или пропуснато повикване.

Известия при продължителен период на застой

Фитнес гривната помага да останете активни през по-голямата част от времето, подсещайки ви да изминавате най-малко 250 крачки на час.

Удължена автономия

Благодарение на автономия до 5 дни, записвате своята дневна и нощна активност без да се налага да презареждате устройството.

Специално приложение за Fitbit

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. Крачки Изминато разстояние Качество на съня Изгорени калории За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

Изминато разстояние

Сърдечен пулс

Мониторинг на съня

Брой на крачките

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

Крачки

Изминато разстояние

Качество на съня

Сърдечен пулс

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. Mio MiVia Run 350 – стилна GPS проследяваща гривна, която ще беде неотлъчен спътник в живота;

– След като веднъж сложите тази гривна с личен треньор и мониторинг на всякакви дейности, просто няма да искате да бягате или да живеете без него;

– Интегрираният датчик за измерване на сърдечния ритъм, осигурява насоки в реално време с всички важни данни, показани на вашата китка;

– Това, което наистина е грандиозно, е личният треньор, който винаги е с една крачка пред вас;

– Тази уникална функция не само показва данните в реално време, но комбинира фитнес нивото, минали модели на упражнения и резултати, за да създадете персонализирани препоръки за ежедневни тренировки.

Елегантен часовник с GPS и интегриран монитор за сърдечен ритъм

– Насочване в реално време с показване на най-важната информация;

– Лесно следите движението, анализирате резултатите и подобрявате здравето си!

Персонален треньор

– Тази уникална функция съчетава физическото състояние, предишния стил на упражнение и резултатите, за да създадете персонализирани препоръки за ежедневна тренировка;

– Затова не се натоварвайте да направите програма или да присъствате на групова програма;

– Треньорът избра програмата вместо вас и всичко, което трябва да направите, е просто да следвате „Дневната препоръка“, за да поддържате формата си.

Фокусирайте се върху резултатите

– Персоналният треньор не само показва данните, но използва комбинация от експертни програми като VO2 Maximum Estimate, Effect Training и съвети за възстановяване, за да постигнете реален напредък;

– Научете как да увеличите нивото на VO2, колко интензивност на упражненията трябва да постигнете желаните резултати и най-важното, кога е време да се движите и кога е време да си починете;

– С помощта на тези програми заедно, позволете на треньора да увеличи нивата на аеробни и фитнес издръжливост;

– Ще бъдете обучени като професионалисти.

Програми, лесни за изпълнение след разстояние, продължителност, интервал или стъпки

– Подобрете издръжливостта си чрез предупреждение за сърдечния ритъм или интервала на тренировката, за да излезете от зоната си на комфорт и да увеличите физическата си форма;

– Има 5 сърдечни зони, всяка със собствени резултати върху тялото.

Автоматично разпознаване на упражнения

– Когато преминете над 75 см („стъпка“ / крачки в минута – 1 голяма стъпка = 2 нормални стъпки) в продължение на поне 30 секунди, MiVia Run 350 автоматично ще започне да работи;

– Това означава, че часовникът ще стартира GPS и мониторинга на сърцето, и ще записва всеки аспект от упражнението;

– Така че не е нужно да помните да промените пътя преди бягането, MiVia Run 350 ще направи и това;

– „SPM“ означава Големи стъпки на минута. 1 голяма стъпка = 2 нормални стъпки. Най-добрите състезатели обикновено се движат с 90 ~ 100 SPM. Обичайният бегач обикновено достига 75 ~ 85 SPM.

Приложението за Mio MiVia Run 350

– Приложението Mio MiVia Run е безплатно и е създадено, за да работи перфектно с устройството MiVia Run;

– Регистрирайте се и проследявайте пътеките за бягане, мониторинг на дейностите си и поддържайте здравословен начин на живот, за да постигнете целите си.

Мониторинг на ежедневните дейности с местоположение

– Панелът показва всеки аспект от ежедневните дейности и анализира всеки детайл от упражненията, като предоставя информация за пътуванията.

Мониторинг еволюцията

– Приложението MiVia правилно анализира упражненията и предоставя годишни, месечни и седмични отчети за дейностите;

– Този дневник за упражнения, подтиква да надхвърлите границите си.

Персонализация за структурата на тялото с личния треньор

– Следвайте „Ежедневната препоръка“ на вашия личен треньор; той знае интензивността, с която трябва да подобрите физическото си състояние;

– MiVia подготвя да постигнете личните си цели при всяко упражнение.

Състезавайте се с хората навсякъде по света

– Нищо не е по-мотивиращо, отколкото малка доза приятелска конкуренция;

– Качете данни от съвместимо устройство, за да ги изпратите в онлайн мрежата и да сравните развитието си с това на приятелите си за броя на стъпките, изгорени калории или покрити разстояния за седмица.

Интелигентно насочване на входящите повиквания

– Незабавни съобщения, известия от WhatsApp, Line, Facebook, Twitter и Skype от мобилното устройство до часовника MiVia Run;

– Естествено, че ако не искате да бъдете обезпокоявани докато бягате, затворете и се съсредоточете върху упражненията и тялото си.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.