Хороскоп за днес – 15 април :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
168
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 15 април 2020 г.

Овен 21 Мар – 20 Апр

Информирайте се точно за всичко, което е важно за вас в момента. Днес лъсват личните ни комплекси. Лесно губим равновесие и още по лесно влизаме в излишни спорове и интриги. Искате или не, но ще научите някои уроци. Възможни се остри сблъсъци на мнения, интереси и позиции както с познати, така и с непознати хора. За четвъртък не планирайте нищо важно и отговорно.

Телец 21 Апр – 21 Май

Днес рискът ви диша във врата. Родените в първата декада са в особено неблагоприятна позиция. Луна, Марс и Сатурн сключват пречупващи аспекти с Уран и със Слънцето ви. Може да се очакват непритяни случайности и мълниеносни обрати в отношенията. Не бива да се действа първосигнално. Не нарушавайте правилата, не влизайте в разправии с органите на реда.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на тайното знание. Постарайте се да получете важна и точна информация. Ще спечелят тези, които са в час с настъпващите промени и с намеренията на конкуренцията. Постарайте се да имате очи и уши навсякъде където се водят важни за вас, за работата и амбициите ви разговори. В този ден много хора ще бъдат в рискова позиция, а това ще ви помогне да прокарате своята политика.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Денят ще донесе късмет и успехи на тези, които добре са се подготвили, които са си научили урока и са си написали домашното. Сменете един вид труд с друг. Стартирайте нов тип разтоварващи физически упражнения, за да стопите нервното напрежение у дома. Родените в третата декада са на прага на грешен ход и избор. Лесно се влиза в опасни връзки и се нарушават правилата.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Родените до 1 август да мируват. В хороскопа ви се образува кармичен кръст. Очертават се проблеми при пътуване, забрани или инциденти, които ще ви отведат не точно там, където искате да отидете и не при хората, с които искате да бъдете. Бъдете много внимателни с техника и транспорт. Нечия агресия може да ви провокира към грешни и застрашаващи дейността ви ходове.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Хората с ниско самочувствие днес ще бъдат изтикани от софрата. Денят е зареден с агресия, никой на никого няма да направи компромис. Съвпадът на Луната с Марс и Сатурн активизира репресивния апарат, прави ни прекалено емоционални и чувствителни към забрани, които трябва да се научим да спазваме. Вечерта носи провокации, на които трудно ще устоите.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Днес може да се доберете до тайни информации и скривани истини, което ще ви даде предимства. Денят е критичен за конкуренцията, но за вас той носи залпово енергия на зареждане и оптимизъм. Ще намерите точните думи и действия, ще влезете в нова обучаваща и стимулираща програма. Започнете нов цикъл в бизнеса и нова фитнес програма. Повишете си квалификацията.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

За родените до 1 ноември този ден носи опасности на всички нива. Бъдете внимателни с техника и транспорт. Не участвайте в изпитания и не се правете на баш-майстори. Контролирайте емоциите и не си позволявайте да действате първосигнално. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Не участвайте в рискови спортове и се движете по линията на най-малкото съпротивление.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес ще спечелят добре подготвените и добре информираните. По различни канали може да стигнете до поверителна информация, която ще ви помогне да реагирате адекватно и бързо на ставащите промени и реорганизации. Добре е да се работи в екип и да се отстояват колективни и семейни интереси. Всичко, което научите ще ви влезе в работа и ще донесе странични доходи.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес риба се лови в мътната вода на кризата. Възползвате се от нечия грешка или отсъствие и успявате да извлечете ползи и облаги. Късметът ще следва добре информираните, тези които знаят какво искат и от какво може да се спечели. Една допълнителна информация в точния момент ще ви отвори очите накъде да вървите. Внимателно отсявайте и сортирайте получените данни.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден на знаещите и можещите, на тези които са си научили урока или в момента са на път да започнат нов учебен процес. Учителят си намира ученици и обратното. Обменят се поверителни информации. Ден на тайното знание, което не се дава всеки ден и на всеки. Може да бъдете допуснати в тесен кръг, но на висока цена. Родените до 1-и февруари да не рискуват излишно.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ден за учене, за усвояване на нови умения в посока на личната ви амбиция. Потърсете и добри учители за децата. Внимателно анализирайте всяка получена информация. Този ден ще ви даде предимство пред другите, възможност да се внедрите в нова среда, да намерите своя нов колектив или екип, в който да тренирате и работите съвместно. Лесно се усвояват и житейските уроци.

loading…