Халогенна крушка за фар Philips H1 Vision, +30%, 12v, 55w, 1 брой

1
105
Добави коментар
teglichi_bosal
teglichi_bosal

Халогенна крушка за фар Philips H1 Vision, +30%, 12v, 55w, 1 брой.

Чувствайте се в безопасност, шофирайте безопасно.

Осигурявайки до 30% повече видимост в сравнение със стандартна крушка за кола, крушките за фарове Vision гарантират отлични характеристики на светлинния лъч на много конкурентни цени с качество на оригинално оборудване за по-голяма безопасност и комфорт. 

Крушките Vision излъчват по-дълги светлинни лъчи от стандартните крушки

Осветителните решения на Philips генерират мощен и прецизен светлинен лъч с максимална мощност.Непрекъснато се произвеждат най-добрите, най-ефективните осветителни решения, защото висококачественото осветление един ден може да спаси живот.

Безопасността на пътя започва с това да виждате и да бъдете забелязани.

Светлината е основна част от удоволствието да шофирате и това е първата и единствена част от кръга за безопасност, който всъщност помага за предотвратяване на инциденти. Philips насърчава активната безопасност за предотвратяване на инциденти чрез увеличаване на цялостната видимост и осветеност на пътя.

Сменете едновременно и двете крушки на предните фарове за по-голяма безопасност.

Силно се препоръчва да ги сменяте по двойки за симетрична осветеност.

Лампите за коли на Philips са направени от висококачествено кварцово стъкло

UV-кварцовото стъкло е по-здраво от твърдото стъкло и силно устойчиво на екстремни температури и вибрации, което елиминира опасността от експлозия. Крушките на Philips от кварцово стъкло (спирални 2650 ºC и стъклени 800 ºC) са в състояние да издържат на тежък термичен шок. С възможност за повишено налягане вътре в крушката UV-кварцовото стъкло е в състояние да генерира по-мощна светлина.

Произведени от висококачествени продукти и тествани според най-високите спецификации, продуктите са проектирани за увеличаване на безопасността и комфорта при шофиране. Цялата продуктова гама е внимателно тествана, контролирана и сертифицирана (ISO 9001, ISO 14001 и QSO 9000) съгласно най-високите изисквания на ЕСЕ. С две думи – това е качество, на което можете да се доверите.

 

Данни за продукта
Опаковка
Блистер
Количество
1 бр
Тип
Халогенна
Тип фасунга
P14,5S
Номинална мощност
55 W
Напрежение
12 V
Производител
PHILIPS
Вид крушка
H1
Тегло
0,04kg