Крушка за фар Philips Vision H7

1
132
Добави коментар
teglichi_bosal
teglichi_bosal

               Крушка за фар Philips Vision H7

Чувствайте се в безопасност, шофирайте безопасно.

Като предоставят 30% повече видимост в сравнение със стандартна крушка за кола, крушките за предни фарове на кола Vision гарантират отлични характеристики на светлинния лъч на много конкурентни цени с качеството на оригинално оборудване за по-голяма безопасност и комфорт. 

Крушките Vision излъчват по-дълги светлинни лъчи от стандартните крушки..

Нашите осветителни решения генерират мощен и прецизен светлинен лъч с максимална мощност. Ние непрекъснато произвеждаме най-добрите, най-ефективните осветителни решения, защото знаем, че нашето висококачествено осветление един ден може да спаси живот.

Безопасността на пътя започва с това да виждате и да бъдете забелязани

Светлината е основна част от удоволствието да шофирате и това е първата и единствена част от кръга за безопасност, който всъщност помага за предотвратяване на инциденти. Philips насърчава активната безопасност за предотвратяване на инциденти чрез увеличаване на цялостната видимост и осветеност на пътя.

Philips е изборът на основните производители на автомобили

В продължение на 100 години Philips е на челно място в осветителната индустрия за автомобили, въвеждайки технологични иновации, които са се превърнали в стандарти за съвременните автомобили. Днес, една на всеки две коли в Европа и една на три в световен мащаб са оборудвани с осветление от Philips.

Сменете едновременно и двете крушки на предните фарове за по-голяма безопасност

Силно се препоръчва да ги сменяте по двойки за симетрична осветеност.

Лампите за коли на Philips са направени от висококачествено кварцово стъкло

UV-кварцовото стъкло е по-здраво от твърдото стъкло и силно устойчиво на екстремни температури и вибрации, което елиминира опасността от експлозия. Крушките на Philips от кварцово стъкло (спирални 2650 ºC и стъклени 800 ºC) са в състояние да издържат на тежък термичен шок. С възможност за повишено налягане вътре в крушката UV-кварцовото стъкло е в състояние да генерира по-мощна светлина.

Произведени от висококачествени продукти и тествани според най-високите спецификации,продуктите са проектирани за увеличаване на безопасността и комфорта при шофиране на клиентите. Цялата продуктова гама е внимателно тествана, контролирана и сертифицирана (ISO 9001, ISO 14001 и QSO 9000) съгласно най-високите изисквания на ЕСЕ. С две думи – това е качество, на което можете да се доверите.

 

Данни за продукта
Опаковка
Картонена кутия
Количество
1 бр
Тип
Халогенна
Тип фасунга
PX26D
Температура
3200.0 К
Номинална мощност
55 W
Напрежение
12 V
Серия
Vision
Производител
PHILIPS
Вид крушка
H7
Тегло
0,02kg
Размер на опаковката
10
Препоръчително количество
2