Крушка за фар Philips MasterDuty H4

1
73
Добави коментар
teglichi_bosal
teglichi_bosal

                 Крушка за фар Philips MasterDuty H4

Създадена за дълъг живот.

Крушките за фарове Philips MasterDuty са проектирани за максимална устойчивост на вибрации и дълъг експлоатационен живот. Те предоставят до 130% по-ярка светлина*. Philips MasterDuty е правилният избор за шофьори, които търсят дълготрайна издръжливост.

Издръжливи светлини с увеличена устойчивост на вибрации.

Philips MasterDuty включва увеличена твърдост на стойката и основата за максимална защита срещу механичен удар, както и устойчива жичка с двойна намотка, създадена да издържа на силни вибрации, като остава стабилна. Philips MasterDuty предоставя на водачите увеличен експлоатационен живот до 500 часа.

 

Сред най-безопасните, одобрени за пътната мрежа предни светлини.

Philips MasterDuty са сред най-безопасния, най-лесния и най-ефективния начин да надстроите предните светлини на камиона или автобуса си в рамките на законоустановените параметри. Светлините са изцяло ECE сертифицирани.

Продуктите с качеството на оригинално оборудване на Philips са проектирани и разработени, следвайки стриктни процеси за контрол на качеството (включително приложими норми на ISO), което води до неизменно високи стандарти на производство. Philips MasterDuty са съвместими с моделите автомобили и камиони на най-големите производители. 

Данни за продукта
Опаковка
Блистер
Количество
1 бр
Тип
Халогенна
Тип фасунга
P43T-38
Номинална мощност
75 W / 70 W
Напрежение
24 V
Серия
Master Duty
Производител
PHILIPS
Вид крушка
H4