Според Efbet Байерн Мюнхен ще спечели Купата на Германия

3
222
Добави коментар
eftimma
eftimma

В следващите дни няма да има никакви футболни мачове от топ първенствата и турнирите в Европа заради пандемията коронавирус, но това не пречи да погледнем в бъдеще и какви са шансовете на четирите полуфиналиста в турнира за Купата на Германия. Отборите на Байерн Мюнхен, Байер Леверкузен, Айнтрахт Франкфурт и Саарбрюнкен достигнаха до 1/2-финалните етапи на състезанието, като букмейкърът Efbet онлайн в своя сайт предлага дългосрочен залог за това кой отбор ще спечели турнира.

Надали ще се изненадате, че големият фаворит за триумф в състезанието е шампиона Байерн Мюнхен. С по-малки шансове са „аспирините“ от Леверкузен, а Айнтрахт Франкфурт и сензацията в турнира Саарбрюнкен са аутсайдери. Причината Efbet да постави 9.25 коефициент за Айнтрахт да спечели турнира е, че „орлите“ гостуват на Байерн Мюнхен на 1/2-финалите и се очаква да отпаднат на „Алианц Арена“. В другия полуфинал пък Байер Леверкузен гостува на четвъртодивизионния Саарбрюнкен и най-вероятно ще сложи край на приказката на скромния тим в състезанието.

Нека разгледаме как всеки от отборите стигна до полуфиналите на турнира

Носителят на Купата на Германия – Байерн Мюнхен, започна защитата на трофея с гостуване на Енерги Котбус на 12 август. Баварците спечелиха с 3:1, след което надиграха и отбора на Бохум с 2:1 на чужд терен в следващия кръг. После дойде и първото по-сериозно изпитание за баварците – домакинство на Хофенхайм. Байерн спечели с 4:3 тази среща и продължи на 1/4-финалите, където елиминира Шалке 04 след успех с 1:0 в Гелзенкирхен. Не може да се каже, че баварците бяха супер убедителни до момента, но все пак те са във впечатляваща серия от 10 поредни победи в турнира.

Байер Леверкузен е с коефициент от 4.45 в efbet online за спечелване на турнира. „Аспирините“ достигнаха до 1/2-финалите след успех с 3:1 у дома срещу Унион Берлин. В третия кръг пък Байер надигра Щутгарт с 2;1 на собствен терен, а преди това спечели и домакинството си на Падерборн с 1:0. В първия кръг пък тимът от Леверкузен надви Алемания Аахен с 4:1 като гост. Определено може да кажем, че жребият се усмихва на Байер в турнира. Те имаха доста късмет до момента, а на 1/2-финалите се паднаха срещу най-лесния съперник и не трябва да пропускат шанса да се класират на финала.

Айнтрахт Франкфурт ще има много тежка задача, за да достигне мача за трофея. „Орлите“ са изправени срещу Байерн Мюнхен на „Алианц Арена“ и походът им в турнира може да приключи. Айнтрахт Франкфурт записа престижни победи срещу РБ Лайпциг (3:1) и Вердер Бремен (2:0) в предходните два кръга, а преди тоа се справи със Санкт Паули с 2:1 и Валдхоф Манхайм (5:3).

Отборът на Саарбрюнкен изживява своята приказка. Аматьорите надали са си мечтали в началото на сезона да бъдат на 1/2-финалите в турнира за Купата. Тимът от четвъртото ниво на немския футбол отстрани елитния Фортуна Дюселдорф на 1/4-финалите след изпълнения на дузпи. Преди това Саарбрюнкен елиминира също след 11-метрови наказателни удари и състава на Карслруе. Във втория кръг пък Саарбрюнкен се справи с друг отбор от елита, след като надви Кьолн с 3:2 на собствен терен, а на старта на участието си в състезанието победи Ян Регенсбург с 3:2.

След месец предстои пето поредно домакинство на Саарбрюнкен в турнира и трети сблъсък срещу тим от „Първа Бундеслига“. Отборът на Байер Леверкузен очаквано е големият фаворит в сблъсъка на 21-ви април, но никой не може да отнеме мечтата на домакините за нов подвиг в турнира за Купата на Германия, въпреки че efbet тотално ги е отписал в битката за трофея.