Омега-3 – Есенциални мастни киселини, от които се нуждаем For Life

1
159
Добави коментар
forlifebg
forlifebg

Описание

Омега-3 мастните киселини се наричат есенциални, тъй като са жизненоважни за редица биохимични процеси, а не се произвеждат естествено в човешкото тяло. Те допринасят за нормалното функциониране на сърцето, благодарение на ейкозапентаеновата (ЕПК) и докозахексаеновата киселина (ДХК), които се съдържат в тях.

разширяване на кръвоносните съдовенамаляване на кръвосъсирванетопредпазване от сърдечен ударпонижаване на кръвното наляганенамаляване на възпалениятапомощ срещу депресияпонижаване на нивата на триглицериди в кръвта

Освен ако не консумирате големи количества риба, ядки и семена, най-вероятно в диетата ви не достига Омега-3. Само с една капсула от  Nu U Омега-3 рибено масло, вие приемате 1000 mg от безценната мастна киселина. Освен това, 180 мг ЕПК и 120 мг ДХК се съхраняват в капсула, за да осигурят лесна консумация и по-бързо усвояване. Когато поръчате, ще получите пълен едногодишен запас само в една бутилка. Както и при всички останали продукти на Nu U Nutrition, ще имате пълното спокойствие, че продуктите са произведени с много внимание под строг качествен контрол в Обединеното кралство.

Съдържание:

Омега 3 рибено масло (Антиоксидант: смесени токофероли), капсули: желатин, глицерин. Включва ейкозапентанова (ЕПК) и докозахексанова (ДХК) киселини, токофероли.

Маслото се получава от аншоа и сардини, които се добиват от Тихия океан, близо до Перу. От аншоа се произвежда масло с по-голяма чистота в сравнение с по-големите риби. Не се използва масло от треска.Рибеното масло, което използваме за нашите продукти, e натурален триглицерид.Рибеното масло е молекулярно дестилирано.Нашето рибено масло съдържа малки количества от омега 6 и 9, но преобладава омега 3. Начин на употреба:

Приемайте по 1-3 таблетки дневно с храна и вода.

За ползите от Омега-3 киселините може да прочетете още тук: