ЛЕКАРИ ПРИТИСКАНИ ДА ДОБАВЯТ КОВИД КАТО ПРИЧИНА ЗА СМЪРТ

2
129
Добави коментар
ivanss
ivanss

ДР.

ЕРИКСОН: ПРИТИСКАТ НИ ДА ДОБАВЯМЕ КОРОНОВИРУСА КАТО ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА НА ХОРАТА! 

 Когато използвате ръкавици, те разнасят бактериии навсякъде.
Те имат полепнали бактерии навсякде по себе си.
Използването на ръкавици не ви помага, както и маската, която използвате с дни помага ли ви?
Вие пипате маската отвън с ръце, след което пипате лицето и устата си. Носенето на маски и ръкавици няма никаква логика. С колегата ми не носим маски, само когато сме в операционната. Навън ние не носим маски.
Защо мислите, че не носим маски?
Защото сме специалисти по микробиология, разбираме имунологията на човека и искаме създаване на силна имунна система. Ние не искаме да се затваряме в домовете си, да имаме слаба имунна система, и като излeзем навън да се разболеем или да прихванем вирус.
С колегата ми сме били в пандемията на свинския грип и птичия грип. Тези два грипа да не би да са били по-малко опасни от Ковид? Вижте данните от изследванията в момента. Не, те не са по-малко опасни от Ковид! Те са подобни в разпространението и в смъртността си.
Нашето заключение е, че сега, след като знаем фактите е време да се върнем към нормалния си начин на живот и да продължим да правим тестове.
Защото тестването ви дава резултати веднага!
Тестовете показват дали си позитивен или негативен. И чрез кръвен тест имаме възможност да проверим параметрите на иммуноглобулин; теста показва, че си преболедувал и, че си изградил имунитет срещу вируса.
Но какво е по-интересно; когато някой умре в момента в тази държава – никой не говори за високото кръвно налягане, диабет, инсулт… Те казват – той умря от ковид!
В кариерата си сме правили стотици аутопсии. Но никога причината за смъртта не е една. Винаги има компоративи, като кръвни съдове, белодробни заболявания и т.н. Ковид не е причината, от която пациентът умира. Kovid е само една от многото причини.
Напросто казано, да се говори, че пациент умира от ковид е несериозно.
Знаете ли колко много хора умират от пневмония или хора, умиращи с грип, а не е от грип. Техните дробове са компрометирани от
Copd (хронична обструктивна белодробна недостатъчност), те са прекарали сърдечен удар преди години, имат слаба имунна система.
В момента не ни задължават да прилагаме тестове за грип. Странното е, че колегите ми в спешните отделения споделят масово, че когато пишат смъртните актове са притиснати да пишат и да добавят ковид като причина за смъртта.
Защо това е така? Защо ни притискат да добавяме короновируса като причина? За да се увеличава броя на починалите от ковид и смъртността да изглежда по-лоша отколкото е в действителност. Това е така.
Чувам го ежедневно от доктори и терапевти, с които говорих – от Уисконсин, Ню Йорк и от други места.