Агенция за Недвижими Имоти Варна – Invest Time

4
302
Добави коментар
bultag
bultag

Invest Time е агенция за недвижими имоти, която работи на територията на град Варна и областта вече повече от 28 години. Имаме стабилен екип от обучени професионалисти, които имат опита и подготовката да ви помогнат по всеки въпрос свързан с недвижим имот.

Ние работим на първо място с грижа за нашите клиенти и се стремим всячески да защитаваме техните интереси и да им помогнем в така трудния процес на покупка или продажба на имот.

Създали сме отлични взаимоотношения с редица експерти в различни сфери свързани със сделките с имоти и се стремим да разрешим всеки казус по най-добрия за клиента начин. Работим в тясно сътрудничество с 13 банки и постигаме отлични условия за финансиране на нашите клиенти. Преминали сме най- добрите обучения и знаем как да постигаме резултати.

Агенцията е член на НСНИ почти от самото му създаване и се ползва с отлична репутация, както сред клиенти, така и сред колеги от бранша. Всички наши брокери спазват етичен кодекс и коректността и етиката във взаимоотношенията ни е неизменна.

Всеки клиент е уникален и ние винаги се стремим да разберем максимално нуждите и възможностите му и да му помогнем, така че да остане доволен и да ни препоръчва на своите близки и познати. Бизнесът ни е основан основно на препоръки. Независимо от това постоянно инвестираме в най-иновативните маркетингови и технологични решения в услуга на клиентите си и работим съвместно с най-добрите доказали се специалисти.

Не случайно сме избрали за свой слоган “Вашият личен брокер”! Когато работите с нас искаме да знаете и да чувствате, че имате доверен и компетентен професионалист на ваша страна.

Ако имате нужда от съдействие при покупка, продажба или наем на недвижим имот или просто от безплатна консултация, непременно ни потърсете. С удоволствие ще ви помогнем!

Агеция за недвицими имоти във Варна – Invest Time, тел. +359 878 606 786, адрес:  гр. Варна, бул.’Съборни’ 40