Услуги-Уеб дизайн

1
193
Добави коментар
elpakk
elpakk

Изработка на сайтове и уеб дизайн

Може би се чудите защо точно на мен да възложите поръчка за изработка на Вашия фирмен уеб сайт? Какво ме прави по-различен от другите, които предлагат подобни услуги? Какво иска да намери всеки собственик на бизнес когато търси в Google за “Изработка и Поддръжка на уеб сайтове”, “Уеб дизайн”, “Създаване и Оптимизация на сайт”, “Изработка на онлайн магазин”? Той търси да намери фирма на която да възложи цялостното оптимизиране на сайта си и подобрението на видимостта му в Интернет. Иска хората лесно да откриват сайта му, да се увеличава посещаемостта и да се увеличават продажбите.

Създаване на професионален сайт

Всяка фирма която се занимава професионално и предлага услуги по изработка на сайтове и тяхното оптимизиране в Интернет ще постигне успех със всичко гореописано, но без последното условие.

Увеличението на продажбите е ангажимент и задължение на собственика на бизнеса.

Работата на оптимизатора е да подобри откриваемостта на даден сайт в мрежата, да увеличи ключовите думи за които сайта се класира и от там да се увеличи потока на потенциалните клиенти. Но до там, SEO експерта не е търговски представител който да продава стоките на e-shop-а по който работи.

Изработка на сайт – Защо blog7?

Правим сайтове от 15 години. Уеб сайта който ще направим за Вас, ще бъде Вашето лице и Вашият дом в безкрайното Интернет пространство. Той трябва да съчетава функционалност, бързина, красота, но най вече да Ви носи приходи. Вие познавате Вашият бизнес по-добре от нас затова в екип ще направим Вашият сайт – мечта, с който ще се гордеете. Но преди да направете запитване за ангажимент, моля прочетете тази статия “За какво ти е сайт“.

Трябва ли да е красив един сайт?

Да, трябва. Но освен външния дизайн сайта трябва да има функционалност, ползваемост и скорост. Да може да задържа посетителите и да ги удовлетворява. Но нека не забравяме че колкото и красив и модерен да е даден сайт, когато е направен за бизнес цели, ако той не носи приходи, значи няма полза от него. Сайта трябва да промотира бизнеса Ви, да привлича нови посетители и да ги превръща в нови клиенти, да “продава” на стари клиенти и да носи печалба на фирмата.

Управлявайте сайта си по същият начин по-който управлявате фирмата си. Сайтът е част от юридическото дружество и има цел да максимизира продажбите, но за да се случи това Ви чака много работа. Зад всеки ИТ проект стои екип от професионалисти които го поддържат. Той има ясна цел, бюджет и времева рамка в която трябва да го постигне. Ако в края на пътя резултатът е налице, всички са щастливи.

Има три отговора в частта на дизайна към които се стремим – Да, Не и WOW! Уау е възклицанието което искаме да чуем от клиента.

Но създаването на един сайт е само началото на пътя. Ако той няма посетители, бързо ще секне радостта и ще загуби смисъла си без професионална SEO оптимизация от екип специалисти които ще го поддържат целогодишно, на абонаментен принцип, и ще подобряват неговата видимост в Google.

Каква е работата на SEO оптимизатора?

Работата на един уеб дизайнер свършва в момента в който Ви дава готовия сайт и Ви показва как се работи с него, ако е CMS и ще има постоянно наливане на ново съдържание под формата на статии и снимки. Повечето уеб дизайнери приключват точно там. От там нататък започва съществената работа по оптимизацията за търсачки – SEO (search engine optimization) от SEO експертите. Клиента трябва да се запознае със цялата работа която не спира никога. И да е наясно че без подходящ бюджет, който постоянно ще трябва да се налива в сайта, нещата няма как да се случат. Оптимизацията за търсачки е процес с начало, но без край. Работи се постоянно по сайта и извън него, за подобряване на видимостта му в Google.

On-site SEO

On-page SEO означава по такъв начин да бъде написан кода че той да излиза на челни позиции при резултатите в търсачките, въз основа на качествен код и съдържание. А когато говорим за търсачки в България, търсачката на Google.bg е монополист с над 90% от пазара, така че всички оптимизират за първите 10 резултата в органичните резултати на гугъл.

Какво прави една търсачка? При зададена дума или фраза, тя търси по собствен зададен алгоритъм, в Интернет пространството, релевантна информация и подрежда сайтовете в зависимост дали предоставят необходима, качествена и уникална информация. Първите 10 резултата са най-подходящите според търсачката и те привличат почти 95% от посетителите. Малко хора ще погледнат и на втората страница в Google което означава че ако Вашият сайт НЕ присъства в първите 30 резултата вероятността да бъде забелязан и да носи приходи става много малка.

Off-site SEO

Ще последва и off-page SEO (линк билдинг) който ще осигури необходимата маса от линкове от авторитетни и релевантни сайтове които ще покажат доверие към Вашия сайт с линка си.

Оптимизирането на един сайт прилича на маратон. Всеки ден се работи по малко върху него и ако вчерашните резултатите са били задоволителни, днес може нещата да са различни. Не оптимизирам само аз, оптимизира и конкуренцията.

SEO е инвестиция, както при посаждането на дърво, което се нуждае от усилия, търпение и време за да порасне, преди да можете да получите резултата. Размера на бюджета е много важна величина.

Той предопределя донякъде класирането на сайтове давайки огромно предимство на фирмите които работят професионално и с големи екипи по поддръжката на фирмени сайтове. Останалите сайтове просто допълват Интернет пространството.

Поискай оферта СЕГА