Копирайтинг услуги

1
141
Добави коментар
elpakk
elpakk

Какво е копирайтинг (copywriting) и копирайтър (copywriter)?

Копирайтинг е пренареждането на думи от професионален продавач, който се стреми да Ви ангажира с покупката на услуга или продукт.

Копирайтър е писателят на текстове които рекламират продукт или услуга, с цел продажбата им. Този презентационен текст трябва да убеди клиента и да го накара да купи. Услугата която предлагаме ние е SEO копирайтинг (писане на семантичен текст), тоест текстове за Интернет (уеб сайтове, социални мрежи), написани с цел увеличаване на конверсиите, трафика, продажбите и привличане на целева аудитория която търси конкретната услуга или продукт за да я купи. Тези текстове включват:

Информационни текстовеОписания на продукти в онлайн магазинПренаписване на текстКратки текстове за facebook, twitterКоментари по други блогове, или форуми

SEO копирайтъра ще напише семантичен текст, след възложена поръчка и срещу договорено възнаграждение текст ( с информативен характер или специализиран) който ще бъде публикуван в някой сайт, с цел популяризиране на рекламирания сайт и подобряване на неговото класиране в Google.

Заданието към професионален SEO специалист включва:

Избрани ключови думи, по които се търси подобряване на видимостта и класирането на сайтаУникално съдържание което лесно се контролира със специални инструменти (Advego, Webavtor и др.)Договорен брой думи в статията (обикновено между 500 – 1000 думи). Цени за копирайтинг услуги

Всяка цена се сформира от вида на конкретната работа която трябва да се свърши. Ориентировъчна цена за написване на текст за сайтове 6-10 ст. на дума. Начин на плащане: Авансово.

Кои са ползите за клиента:

Новият клиент обикновено избира най-ниската цена от предлаганите на пазара услуги, разчитайки че ще улучи на късмет тази която е value for money. 50 на 50 е това да се случи. Ние предпочитаме да работим с постоянни клиенти които са дошли при нас препоръчани от други доволни от услугите ни (word of mouth).

Специално отношение към клиенти

Клиенти които са ползвали наши услуги могат да поискат отстъпки, бърза доставка, специално внимание, бонуси или специална оферта, но не всичко това заедно. Новият клиент има правото да избере или отхвърли нашата оферта.

С какво сме по-добри от конкуренцията?

Клиентите ни са убедени че сме иновативни, различни и гъвкави. Освен това имаме програма за лоялност с нисък “churn rate”. Но най-голямото ни оръжие в борбата с конкуренцията е че ние се интересуваме от клиентите си, слушаме ги и разговаряме с тях. И те знаят че сме до тях. Лоялността ни е взаимна.

Клиенти които търсят най-евтина цена, промоции и отстъпки с “добър ден”, не ни интересуват.

Примери за избор на ключови думи и теми за статии:

Ключови думи и фрази: (букмейкъри, топ букмейкъри, efbet, bet365, спортни залози, футболни прогнози, букмейкъри без лимит, спортни прогнози, как да печеля от онлайн спортни залози, bet365 бонус, онлайн казино, онлайн игри, хазарт и зависимост, съвети и стратегии за залагания)

Теми за статии: Efbet спортни залози и регистрация от България, Професионален хазартен играч – Минуси и плюсове, Стратегии за напреднали във футболните залози, Bet365 България – Спортни Залози с 100 лв бонус и регистрация, Мързеливи тактики за залагане.

Drop me a line

Скъпи читателю, ако след всичко прочетено досега сме те заинтригували и насърчили да поемеш ангажимент към бизнеса си, поискай оферта от тук.