TRESemme Moisture Rich Luxurious Moisture Shampoo Хидратиращ шампоан за суха коса и увредена коса 500ml

1
209
Добави коментар
mashbg
mashbg

Защо да използвате шампоан Tresemme Moisture Rich? Системата на шампоан и балсам Tresemme Moisture Rich, с витамин Е, незабавно се блокира влагата, без да утежнява косата ви. Достатъчно лека за ежедневна употреба, тази балансирана от влага система превръща сухата ви коса в копринена.

За суха коса, за увредена коса. Съвет на нашите експерти: нанесете шампоан за коса Tresemme Moisture Rich на мокра коса от корени до краища. Разтъркайте до пяна и нежно масажирайте скалпа. Изплакнете обилно.

 Следвайте с луксозен хидратиращ балсам Tresemme. Стил с любимите си продукти Tresemme. Нашата философия от нашия произход в Салони през 1948 г., Tresemme е водена от проста истина: всяка жена заслужава да изглежда и да се чувства страхотно, сякаш току-що са излезли от салона. Tresemme е посветен на създаването на продукти за грижа за косата, които са със салонно качество. Вдъхновени от стилисти и тествани в салони, продуктите са проектирани да ви помогнат да постигнете красива салон всеки ден. За повече тайни от нашите професионални стилисти и подробности относно уредите и инструментите за стилизиране на Tresemme, посетете tresemme.co.uk

Шампоанът богат на влага Tresemme е създаден, за да достави хидратация точно там, където косата ви се нуждае най-много

Нашият луксозен шампоан има нежна формула, която хидратира, овлажнява и прави косата прилично мека с  блясък.

Създадена за ежедневна употреба, тази усъвършенствана хидратираща система с витамин Е помага за възстановяване на жизнеността и прави сухата, увредена коса мека и копринрно гладка.