Wizz Air ще лети от Бургас до Виена от 3 юли

1
130
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Wizz Air обяви старта на нов маршрут от Бургас до Виена. Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени на wizzair.com или през мобилното приложение на авиокомпанията на цени от едва 37.99 лева, или 19,99 евро.

Полетите ще се изпълняват всеки понеделник и петък и започват от 3 юли 2020 г.

Стартирането на новия маршрут и плановете за по-нататъшното развитие на мрежата на Wizz Air от България подчертават дългосрочния ангажимент на авиокомпанията да предоставя все повече и по-достъпни възможности за пътуване на своите български клиенти. Спазвайки всички национални и международни разпоредби и актуалните рестрикции за пътуване, Wizz Air прави обоснованото пътуване възможно за многото клиенти, които в момента искат да се приберат при семействата си.

Наскоро авиокомпанията обяви въвеждането на редица засилени хигиенни мерки, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи по време на целия полет се изисква както кабинния екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, като кабинният екипаж също трябва да носи и ръкавици.

Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ. Дезинфекциращи кърпички се предоставят на всеки пътник при качване на самолета, списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки на борда чрез безконтактно плащане.

От пътниците се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.