ADMITAD REVIEW: УВЕЛИЧЕТЕ ПРИХОДИТЕ ОТ БЛОГА СИ -САМО ЗА БЛОГЪРИ

16
162
Добави коментар

ADMITAD REVIEW: УВЕЛИЧЕТЕ ПРИХОДИТЕ ОТ БЛОГА СИ С ТАЗИ ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА

Партньорските мрежи не са еднакви. Ако съм честна  има платформи с който ми харесва да работя и други които не харесвам до голяма степен, защото тези мрежите имат лош интерфейс, които ги правят трудни за използване. Чисто и просто, колкото по-трудно ми е да получа връзките, които ми трябват, толкова по-малка е вероятността да използвам тази мрежа. Admitad е партньорска мрежа, която бързо си проправя път в Европа и по специално в България, след и има голямо световно присъствие. Партньорската мрежа има не само лесен за използване интерфейс и страхотни рекламни партньори, но и admitad разработи няколко различни инструмента, които ги поставят на преден план в партньорската технология, която ще направи нещата по-лесни за партньорските маркетинг както нови, така и стари.

Много от вас за първи път ще разберат, но те работят с повече от половин милион издатели и стотици рекламодатели!  .

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА

 горещо препоръчвам на блогърите да се присъединят към Admitad

Защо?

Понякога една програма е изключителна за една мрежа. Ако искате да работите с програма, ще трябва да се присъедините към мрежата. Програмите често променят мрежите и неприятно да следите тези промени непрекъснато и да изключвате връзките си  А и можете да откриете, че мрежата ви харесва повече от другите.

АКО ВСЕ ОЩЕ СЕ КОЛЕБАЕТЕ

Ако решите да проверите, ето един бърз преглед какво трябва да направите, за да започнете да използвате ADMITAD, за да можете да печелите пари от своя блог!

РЕГИСТРАЦИЯ

Подобно на други партньорски мрежи ( 2performant.com/, profitshare.bg/ ), регистрацията е процес в две стъпки. Първо, трябва да настроите акаунт с  admitad.com. Тази част буквално отнема само няколко минути. След като акаунтът ви е настроен, можете да започнете да разглеждате рекламодателите, които са си партнирали с admitad.

ТЪРГОВЦИ, КОИТО СИ ПАРТНИРАТ С ADMITAT

Макар че Admitat работи с много търговци по целия свят, ето няколко предложения на търговци, които са чудесни за  блогъри:AliExpress (един от най-големите магазини в света – продават всичко) Shein.com (достъпна мода и любима на много модни блогъри) ZAFUL онлайн магазин за най-модерните и висококачествени дрехи Способни са да задоволи и най-дръзките мечти за мода Light in the Box (друг огромен магазин, продаващ  по малко от всичко) Booking.com (идеален за пътуващи блогъри) ASOS (задължително присъединяване за модни и лайфстайл блогъри) Paradox (партнира с доста онлайн игри, което не е нещо, което съм виждал в много други партньорски мрежи) PatPat платформа пазаруване на майки, за да открият страхотни оферти за себе си и семействата си, без да харчат много време и пари MYPROTEIN  за блогъри фитнес маниаци Footshop.bg за блогъри които обичат да спортуват Shutterstock (популярна компания за стокови изображения, която е чудесна за блогъри)

КАК ДАНАМЕРИМ НА ПОДХОДЯЩИТЕ ПАРТНЬОРСКИ ВРЪЗКИ ЗА НАС

Едно нещо, което наистина харесвам в Admitad, много и различни начини, по които можете да търсите партньори. Тъй като admitad е международна партньорска мрежа, можете да търсите по държави (знам, че това ще направи някои от вас много щастливи). Можете също така просто да видите програмите, които автоматично приемат партньори, което означава, че не е необходимо да кандидатствате и да чакате одобрение. Можете да кандидатствате и веднага да започнете да пускате връзки на вашия сайт (блог)!

Съвет: Когато търсите партньори, силно препоръчвам да филтрирате по вашия регион, в противен случай може да видите много програми, които не се отнасят за вас.

КАНДИДАТСТВАНЕ КЪМ ПРОГРАМИ

След като намерите програма, която ви интересува, admitad улеснява получаването на цялата информация, която може да се наложи, за да видите дали те биха били добре. Нещата, на които обръщам най-голямо внимание, са степента на одобрение (за мен не е особено важно, но ми харесва да го знам), степента на конверсия (CR), независимо дали компанията има подаване на продукт или не, срок на живот на бисквитка и разбира се процента на комисионната (време за одобрение на комисионната).

Присъединяването към програма отнема само три щраквания.  

Съгласявате се с условията. Що се отнася до въпроса: „Как ще популяризирате партньорската програма?“ всъщност сте попълнили това във вашата регистрация и тя се попълва автоматично с всяко подадено от вас заявление. Накрая натиснете отново бутона за присъединяване.

Сега, освен ако не кандидатствате да работите с партньор за автоматично приемане, просто трябва да седнете и да изчакате да одобрят вашата кандидатура.

ПОСТАВЯНЕ НА ВРЪЗКИ ЗА ADMITAD ВЪВ ВАШИЯ БЛОГ

Лесно е да добавите партньорски връзки на Admitad във вашия блог и има няколко различни начина, по които можете да го направите.

Ако искате обща връзка, водеща към началната страница на марката, можете да вземете връзката по подразбиране.

Въпреки че връзките по подразбиране определено имат своето предназначение, трябва да се стремите да използвате преки връзки по възможност по-често. Дълбоката връзка е връзка, която сочи директно към елемента, за който пишете. Например, ако пишете публикация за чанти в SheIn, бихте искали да свържете директно към всяка чанта, а не само към началната страница на SheIn. Връзката, която създавате към всеки отделен елемент, е дълбока връзка.

admitad прави невероятно лесно създаването на дълбоки връзки. За да създадете такaвa, просто отидете до рекламодателя, чиято връзка искате да създадете, кликнете върху бутона „Deeplink“ в лявата част на страницата.

След това копирайте URL адреса на страницата, на която искате да насочите дълбока връзка.

Върнете този URL адрес към интерфейса на admitad и го поставете в полето „Целева страница“. Точно така, новата ви дълбока връзка ще се появи точно под това в полето „Нова партньорска връзка“.

Добавянето на дълбока връзка към вашия блог е много лесно. Добавете текста или изображението към вашия сайт (блог), който искате да използвате.

Вземете връзката от Admitad, прикрепете го към вашето изображение или текст и ще сте добре.   Всичко което трябва да направите отнема около 30 секунди, за да създаде връзка към чанти, за която искате да публикувате на вашия сайт. Обзалагам се, че бихте могли да го направите още по-бързо, ако бяхте инсталирали разширението на Google Chrome на Adadad преди започване на публикацията!

ДОКЛАД ЗА ПРИХОДИ

Докладите за печалби са ясни и лесни за четене. Най-важните неща са сумата на поръчката (естествено), вашите приходи (разбира се) и датата на обработка. Почти всички партньорски програми задържат комисионни до последния ден, когато клиентът може да върне своите артикули, защото комисионната ви ще намалее, ако нещо бъде върнато. Показва точно колко време е отнело на някой първо да щракне върху партньорската връзка в публикацията ви и след това в крайна сметка да направи покупка.

РАЗСЪЖДЕНИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАЕМОСТ

След като сте приети  и започнете да работите с техните партньори, добавянето на връзките към вашия сайт е възможно най-лесно. Както вече казах, някои партньорски мрежи са по-езотерични от други, но признаването на admitad е тази, която направи използваемостта на издателите приоритет. Когато даден интерфейс е лесен за използване, по-вероятно е да искате да използвате мрежата. Колкото повече споделяте връзките от дадена мрежа в блога си, толкова по-голяма е вероятността да печелите пари. И така, това, което в крайна сметка казвам, е, че admitad направи възможно изключително лесно блогърите да правят пари от блога си, използвайки платформата. Не е ли перфектно?

ПРЕИМУЩЕСТВА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ADMITAD

Има много причини да използвам admitad, но ето няколко от любимите ми аспекти на тази партньорска мрежа:

Разширението Google Chrome за Google Chrome ще ви позволи да създавате дълбоки връзки бързо и лесно от браузъра си, без да е необходимо да влизате в интерфейса на admitadAdmitd има мобилно приложение – нещо много полезноМинималната сума на изплащане е 20 долара – повечето мрежи ви карат да изчакате, докато стигнете до 50 долара, за да изплатят парите, което понякога може да отнеме известно времеПлащането може да се извършва седмично, така че ако спазвате минималния праг, не е необходимо да чакате следващия цикъл на заплащане. Можете да получите заплащане още на следващата седмица!

Има още няколко предимства, откъдето идват тези, всички от които правят признаването на една от най-приятелските партньорски мрежи, на които съм попаднала.

НЕОБХОДИМИ СА ПОВЕЧЕ ПАРТНЬОРИ

Вече няколко седмици използвам Admitad и, докато Adadad вече работи с много добри европейски и български партньори, списъкът все още е доста ограничен, така че очаквам да добавят още и списъкът им с партньори да нарасне.

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Гледам как непрекъснато се включват нови онлайн магазини работещи  на българския пазар и ще се радвам да видя как те се увеличават непрекъснато. Тази платформа е много по-добра от доста други партньорски мрежи, а инструментите и предимствата, Афилиейт(Партньорски) програми, са на първо място. Щом увеличат броя на европейските /по специално български/  сайтове, с които работят, не бих се изненадала да видя това да се превърне в една от водещите партньорски мрежи в Европа и България.

Щракнете тук, за да започнете с Adadad