500 хиляди души гласуваха за разследване на фондацията на Бил и Мелинда Гейтс

2
120
Добави коментар
setlans
setlans

За по-малко от месец, 500 хиляди души гласуваха в официална петиция в сайта на Белия дом, за разследване на фондацията на Бил и Мелинда Гейтс за възможни „медицински злоупотреби и престъпления към човечеството“.

Петицията гласи:

„Докато разглеждаме събитията около „пандемията от COVID-19“, различни въпроси остават неотговорени. На 18 октомври 2019 г., само седмици преди в Ухан, Китай, да се случат събитията с коронавируса, се състояха други две огромни събития. Едното е „Събитие 201“, а другото е „Световните военни игри“, като и двете се провеждат не къде да е, а в Ухан. Оттогава започва световният опит за налагане на ваксини и биометрично проследяване.

Начело на всичко това е Бил Гейтс, който публично заяви интереса си в „намаляване на нарастването на населението“ с 10-15%, чрез ваксинация. Гейтс, УНИЦЕФ и СЗО вече бяха достоверно обвинени в умишлено стерилизиране на кенийски деца, чрез използване на скрит ЧХГ антиген във ваксини срещу тетанус.

Конгресът и всички други правителствени органи не предприемат нищо, докато не приключи задълбочено и публично разследване“.

Тези петиции изискват 100 000 гласа, за да бъдат разгледани от президента на САЩ. Въпросната петиция успя да събере за около месец цели 500 000 гласа.

Какво е Събитие 201?

На 18 октомври 2019 г., Центърът за здравна сигурност на Джон Хопкинс, в партньорство със Световния икономически форум и Фондация Бил и Мелинда Гейтс, е домакин на Събитие 201 – упражнение, което включва симулация на огнище на коронавирус, „предаван от прилепи на хора, а в последствие и от хора на хора, което води до тежка пандемия“.

Ако това ви звучи познато, почакайте…приликите не свършват до тук.

По време на почти 4-часовото събитие, 15 представители от света на бизнеса, правителството и общественото здраве, са получили задача да се борят срещу измислената епидемия, наречена CAPS, която щяла да убие 65 милиона души по целия свят за период от 18 месеца.

Ето какво се знае за този измислен вирус: болестта се предава от хора с леки симптоми; няма възможност за създаване на ваксина през първата година; има антивирусно лекарство, което може да помогне на болните, но не и значително да ограничи разпространението на болестта.

Продължаваме.

Упражнението дори има и собствен канал за ‘фалшиви новини’, наречен GNN, който докладва редовно битката срещу фиктивното огнище на вируса.

Новинарската емисия в канала се води от водещ (с азиатски черти) на име Чен Хуанг. Имайте предвид, че това се случва два месеца преди истинският вирус да плъзне в Китай.

„Обществените здравни агенции издадоха консултации за пътуване, докато някои държави забраниха пътуването в най-тежко засегнатите райони“, съобщава Хуанг.

„В резултат на това, туристическата индустрия понася огромен удар; резервациите за пътувания са намалели с 45% и много полети са отменени…“

След известно време, видеото показва и дискусионната група, която работи при затворени врати, а на екрана излизат заглавия, като това: „ОГРАНИЧЕНИЯТА ЗА ПЪТУВАНЕ И ТЪРГОВИЯ ВОДЯТ ДО ДЪЛБОКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОСЛЕДСТВИЯ“.

Във видеото се използват и термини, като „съществен“ и „несъществен“ бизнес. Звучи ли ви познато? Съществените бизнеси продължават работа по време на вируса, а останалите или фалират или са на ръба.

Вижте още: Президентът на Танзания разкри, че тестовете за COVID-19 са фалшиви – дават положителен резултат на плодове

След известно време, Чен Хуанг прекъсва упражнението, за да даде думата на Дейвид Гембъл – несъгласен икономист, който представлява света на финансите. Във фалшивото интервю, Гембъл казва:

„Какви точно са рисковете и ползите от забавянето на въздушното пътуване, от оставането вкъщи, затварянето на училища, прекъсването на веригите за доставки…и намесата в нашите надеждни канали за комуникация и новини“.

„Когато всичко приключи, някои семейства, някои градове, ще пострадат повече от нашата намеса, отколкото от CAPS“, прогнозира той.

Повече информация за Събитие 201 можете да получите от самите видеа.

На този етап, въпросът, който много хора си задават е: Какви са шансовете упражнението, симулиращо глобална пандемия, да се случи само няколко седмици преди истинската пандемия, а освен това и да прогнозира с точност основните характеристики, които видяхме?

Поради множеството запитвания, Центърът за здравна сигурност на Джон Хопкинс излезе с изявление, в което казва:

„Наскоро, Центърът за здравна сигурност получи въпроси дали симулацията на пандемия е предсказала сегашното огнище на коронавирус в Китай.

За да е ясно, Центърът за здравна сигурност и неговите партньори не е предсказвал случилото се по време на симулацията. За сценария, ние моделирахме измислена пандемия от коронавирус, но изрично заявихме, че това не е предсказание“.

Световните военни игри

Световните военни игри бяха проведени от 18 до 27 октомври 2019 г. в Ухан, Китай. В тях участват близо 10 000 състезатели от над 100 страни, състезавайки се в 27 вида спорт.

След избухването на коронавируса, китайските вестници започнаха да разгласяват идеята, че американските спортисти са отприщили смъртоносния вирус, докато са били в Ухан.

Според тях: „вирусът е биологично и химическо оръжие, разработено от САЩ срещу китайците“.

Те също така обясняват, че американците са се справили много неубедително в игрите, като дори не са спечелили златен медал, което означавало, че спортистите не са пратени в Ухан, за да спечелят, а за да разпространят вируса.

Бил Гейтс

Името на Гейтс е свързано с почти всяка голяма фармацевтична компания в света, което на пръв поглед може и да не звучи убедително, но това не е всичко.

Може би вече сте чули, че има патент върху коронавируса? Той е собственост на института Пирбрайт – научноизследователски институт в Съри, Англия. Финансирането, разбира се, идва от фондацията на Бил и Мелинда Гейтс.

Важно е да отбележим, че коронавирус е общото наименование на група вируси, които причиняват болести при бозайници и птици. При хората, тези вируси причиняват инфекции на дихателните пътища, като понякога включват и симптоми на обикновен грип.

Вижте още: Рон Пол: Хората трябва да бъдат подозрителни към ваксината срещу коронавирус

За по-смъртоносните щамове, като SARS, MERS и COVID-19, въпросният институт официално не притежава патент.

Любопитно е, че по-малко от месец преди избухването на COVID-19, Бил Гейтс се появява в поредицата на Netflix „Обяснено“, с документален филм, озаглавен „Следващата пандемия“.

В него, Гейтс казва, че пандемия може да се появи от един от многото „мокри пазари“ в Китай, където купувачите могат да избират от голямо разнообразие от жива риба и животински продукти.

През 2015 г., Гейтс се прави TED talk, където предупреждава, че следващата катастрофа няма да дойде от ракети, а по-скоро от микроби.

Още за Бил Гейтс

На 13 март, Гейтс обяви, че се оттегля от борда на Microsoft, компанията, на която е съосновател през 1975 г., за да посвети повече време на „филантропията“.

Оттогава, той се появява във всякакви интервюта, където разказва, че в момента е посветен на това да прави „ваксини в големи количества“.

И въпреки че не е учен, нито има някакъв политически пост, той предупреждава, че масовите събирания „може да не се върнат изобщо“ без ваксина.

Ето какво казва Гейтс във Washington Post на 1 април:

„Лидерите на страната трябва да са ясни: затварянето навсякъде, означава затваряне навсякъде. Докато числата започнат да спадат в страната – което може да отнеме 10 седмици или повече – никой не може да продължи бизнеса си както обикновено, нито да облекчи затварянето.

Всяко объркване по този въпрос само ще разшири икономическата болка, ще увеличи шансовете, че вирусът може да се върне, и ще причини повече смъртни случаи“.

Излишно е да казваме, че такива непрофесионални съвети могат да вбесят всеки гражданин, който се опитва да свърже двата края. Освен това се забелязва, че Гейтс използва заповядващ тон, сякаш от него зависи съдбата на световното население.

Вижте още: След възхваляването на Китай, СЗО промени мнението си – сега Швеция се справяла най-добре с коронавируса

Нека не забравяме, че Гейтс подкрепя и създаването на „национална система за проследяване“, която да следи заразените от коронавируса. Microsoft е и сред основателите на ID2020, базирана в Сан Франциско биометрична компания, която наскоро обяви, че започва нов проект, включващ „проучване на множество технологии за биометрична идентификация на бебета“, която се основава на „детска имунизация“ и използва само „най-успешните подходи“.

Две седмици след като Бил Гейтс напуска борда на Microsoft, компанията получава патент за „система за криптовалута, която използва дейността на човешкото тяло“.

Това са само няколко примера за влиянието на Гейтс, но съдейки по тях и други подобни дейности от страна на фондация Бил и Мелинда Гейтс, става все по-лесно да се разбере, защо толкова много хора се съмняват в уж добронамерените желания на Гейтс.

Последвайте ни в социалните ни мрежи:

Сетланс / strategic-culture.org Заглавна снимка: Press Conference – Margaret Chan & Bill Gates via photopin (license)