3 тайни мечти на всяка една жена

7
1565
Добави коментар
badboypln
badboypln

Празнуваме толкова много празници в годината – именни дни, рождени дни, годишнини и много други, че в един момент се оказва цяло изкуство да измислиш подарък за любимия човек, който да бъде уникален и индивидуален.

А ако трябва да се впишем и в графата – напълно изненадващ, значи трябва да впрегнем всички гънки в мозъка си. Живеем в ерата на пренасищането от всякакви нужни и ненужни потребителски стоки, които би следвало да ни помогнат в избора.

Всъщност резултатът е точно обратен – объркваме се, изпитваме трудност да подберем нещо подходящо, а и не ни помага факта, когато искате да постигнем план максимум. Колкото по-усърдно търсим подходящата изненада, която да поднесем, толкова по-възможно е да задълбочим кризата с избора на подарък.

ТОП 3 фактора, които са желани от жените

Когато сме представители на силния пол и искаме да зарадваме половинката си, на първо място трябва да обърнем внимание какво харесва и за какво мечтае. Ако сте мъж, който знае целите на жената до себе си, значи остава да сте малко по-наблюдателни и бързо ще успеете да откриете с какво да зарадвате любимата си.

За какво мечтае една жена? Какво иска да постигне?

Не случайно този ценен материал започна описателно за подаръците, защото жените колкото и да обичат да бъдат глезени със скъпи подаръци, толкова повече им работи подсъзнанието, в което те имат желание да бъдат красиви, успешни и властни. Именно това са най-добрите подаръци, които можем да поднесем.

Вече е ясно кои са трите компонента, а сега как да помогнем на любовниците си да ги достигнат по-лесно?

Красота

На този свят може би не съществува жена, която да не желае да бъде здрава и красива. В тази насока на мисли какво може да й поднесете, за да я очаровате?

Козметиката и парфюмите са клише. Мислете по-глобално. Красотата и здравето вървят с упорит труд и усилия за външния вид до голяма степен. Това веднага накланя везните в полза на уредите за тренировки.

Въпреки това има нещо много по-подходящо и изненадващо – хранителна добавка и не каква да е, а превъзходната коластра. Това е суперхрана, която съдържа в себе си много важни растежни фактори и спомага за вътрешната и външна красота, като допълнително поддържа и здравето на човека. Много трениращи използват качествената коластра от крави на АкваСорс, за да постигнат още по-забележителни постижения.

БОНУС съвет:

Подарете коластра на жена си и й обяснете подробно с какво ще бъде полезна тази добавка за тялото и организма й. Подчертайте, че мислите за нейното здраве и външна красота.

Успех

Жените искат да бъдат успешни и да докажат, че са не по-малко умни от мъжете. В света все повече стават представителките на нежния пол, които ръководят компании за милиони долари.

За да постигне успех и да изгради кариера, една жена има нужда от време. А времето е кът, особено когато става дума за семейство и се появят децата.

И все пак има с какво да бъдете полезни – погрижете се вие за децата, организирайте домакинските задължения, предоставете свобода на жена си. Тя ще може да обърне време на кариерата си и ще ви се отблагодари стократно.

За да постигнат успех им трябва свеж мозък, който работи пълнозенно. Това може да се получи с подходяща суперхрана, каквато са водораслите. И тъй като не живеем в Япония, можем да консумираме Афа водорасли под формата на хранителни добавки.

БОНУС съвет:

Подарете й качествен планер за работа и й споделете за подходящи приложения, които може да са й полезни в работата, като това на Револют, например. Запознайте се с дейността й и покажете, че мислите как да й улесните дори работата.

Контрол

Това е актуален въпрос пред много семейства, особено когато мъжете се правят на „мачо“. Може да е трудно да предоставите властта в половинката си, обаче нека бъдем честни – масово мъжете слушат половинките си и изпълняват техни желания и нареждания.

Точно поради последното упоменато, е много лесно да си признаем, че имаме жена, която обича да контролира, и да й дадем шанс да управлява. Така тя ще се почувства значима и току виж дори на вас би ви станал по-любопитен живота.

Ако жена ви няма подходяща работа, предложете й да стане дистрибутор на продуктите на АкваСорс. Това е работа, която може да върши по всяко време, от всяко място, както и да печели неподозирани суми, правейки едно много просто действие – да споделя информация за суперхраните на компанията. Дори не е нужно да ги продава.

БОНУС съвет:

Започнете темата на разговора вие и й дайте примери с поне 10 момента, в които тя е взела добри решения. Така ще се почувства по-значима и с лекота ще води семейството към по-щастливи мигове.