Как правилно да изберете интериорен фотограф

1
175
Добави коментар
djunev
djunev

0

Ценни съвети за избор на фотограф, който да заснеме мебелите, интериора, или пък изцяло Вашият туристически обект.

Никога не вярвайте на историите на фотографа за себе си. Т.е., пропускайте раздел “за мен” в официалната страница. За да заинтересува клиента, всеки фотограф ще ви разкаже много прекрасни нещи за неговия професионализъм и за себе си. При първата среща с клиенти професионалният фотограф трябва да ви попита подробно какъв тип снимки и в какво количество са ви необходими, дали е негова отговорност да подреди и обработи кадрите за вас … и в никакъв случай не трябва да говори за своя професионализъм. Ако фотографът по някаква причина ви дразни с външния му вид и начин на комуникация, откажете услугите му, в противен случай момента, в който трябва да направите снимките на интериора, може да бъде опорочен. В ерата на високите технологии е доста трудно да се намери някой, който няма цифров фотоапарат. Интериорната фотография крие редица специфики и оборудването на фотографа трябва да е на ниво.

Повярвайте ми, само професионалист може да извади максимумът, да направи кадрите такива, каквито евентуалните Ви клиенти ще желаят да видят.

И още нещо: обръщането към професионалист ще намали не само риска от получаване на лоши кадри, но и риска от загуба на всичките ви снимки. Професионален фотограф с всяка камера ще ви направи снимки, които да радват окото. Трябва да знаете какви снимки и на каква цена ще получите, а не с кой модел дигитална камера ще бъдат заснети.

Цената за интериорната фотография варира и всичко зависи от таксата, която фотографът заема, от мястото, на което ще се снима, дали е в населеното място, където фотографът оперира, или е в друг град, дали се касае за двудневна фото сесия, което ще означава разходи по нощувки, транспорт и други.

Затова е важно да се уточни всеки един детайл.

Кога и кой наема интериорен фотограф? Това е добър въпрос, на който отговорът е:

брокери на едвижими имоти, собственици на хотел, хубав ресторант, управител на шоуруум или магазин, магазини за мебели, и други сходни.

Например, ако сте управител на мебелна фабрика и сте пуснали нова кухня, която желаете да промотирате онлайн, то без фотозаснемане няма как да минете. Професионален фотограф може да направи така, че снимката на кухнята да изпъква пред конкуренцията и това е много важно.

Ако се нуждаете от заснемане на имот, хотел, ресторант или друг обект, то можете да наемете Dzhunev Photography, позвънявайки на следния телефон: