Как да организирате бързо и ефективно доставките до адрес

6
243
Добави коментар
Eltrade
Eltrade

С модула „Детелина кол център“ контролирате целия процес – от постъпването на поръчката, през експедирането и доставката й до клиента

Продължава ли вашият ресторант да извършва доставки в условия на пандемия, въпреки затворените за посетители врати? Търсите ли оптимално решение как да реализирате асортимента си от торти, пекарски вкусотии, прясно изпечени пици? Искате ли да приемате и доставяте по-бързо на своите клиенти поръчаните хранителни продукти?

Придържайки се към указанията да си стоят вкъщи, хората се обръщат все повече към пазаруването от разстояние и услугите за доставка на храни.

За да отговорят на този интерес, заведенията и търговските обекти, които имат внедрен софтуер „Детелина“, могат да използват възможностите на модул „Детелина кол център“, който „Елтрейд“ създаде специално за своите клиенти.

Като част от системата за управление на поръчки за доставки, той е свързан с модула за експедиране на поръчки, с касовите работни места и с основния BOS модул на СУПТО „Детелина“.

Системата може да работи с няколко обекта, с телефонна централа за приемане на обаждания от клиенти и няколко работни места за диспечери, които записват поръчките в локална база данни. Състои се от два основни модула: диспечерски за приемане на поръчки и модул за експедиране на поръчки.

Диспечерският модул  може да бъде инсталиран на компютър в самия обект или на отдалечен компютър. Играе роля на кол център, който приема поръчките от клиенти по телефона и ги изпраща за изпълнение към обекта. 

За кого е подходящ? 

Кол центърът е подходящ за заведения за хранене и магазини, които извършват доставка до адрес от различни обекти. 

Как работи? 

При получаване на заявка за доставка операторът избира обект, към който прехвърля заявката, за да се изпълни. Изборът на обект се определя от локацията за доставка. При вече наличен номер на клиента системата пази история за адрес и предишни поръчки. Операторът въвежда данните за клиента в системата или ги намира от вече въведените в базата данни. 

Информацията за поръчката се изпраща към избрания обект, където се визуализира на кухненски дисплей или POS терминал. След като се приготви и изпълни, поръчката се приключва в системата, а към централата се изпраща съобщение, че заявката е експедирана. 

Системата позволява с прехвърлянето на заявката да се зададе и конкретен час за изпълнение.