Да поговорим за интериора на един модерен офис

1
128
Добави коментар
djunev
djunev

  Tue, May 12, 2020  

  Pavel Iliev  

Интериорът на офиса, неговите мебели и дизайн зависят от това, което човек влага в концепцията. Ако собственикът работи на компютъра у дома, тогава офисът е обзаведен с удобни офис мебели: удобен ергономичен стол и шкафчета за книги и хартии са избрани към специална компютърна маса.

Интериорът на шкафа може да бъде стандартен или изключителен. Стандарният включва бюро, работен стол, диван, библиотеки. Различната стилистика и дизайн, разнообразието от използвани материали ви позволяват да създавате оригинални опции. Двустранните маси, изработени от масивно дърво (понякога с кожени плотове) в продължение на много векове, остават най-трайното предимство за собствениците на домашни офиси. Спазвайки стила на миналите епохи, съвременните производители на класически офис мебели използват най-новите технологии за обработка на материали и сложни механизми, съчетавайки ги с ръчно изработени елементи.В същото време стъклените плотове и каменните субстрати променят традиционната идея за образа на бюрото и го превръщат в основен компонент на дома офис. При обзавеждането на домашни шкафове респектиращите добре обслужвани хора най-често предпочитат мебели, изработени по индивидуални поръчки, изработени от фино дърво, красноречиво подчертаващи уважението на собственика. Оригиналното използване на различни методи за декориране (от мозайки от различни сортове фурнир до скъпи дървесни видове) подчертава изключителността на шкафовете.

По традиция използването на кожа в интериорния дизайн е на почит. Фотьойлите и диваните от кожа са незаменима мебел в интериора на модерния офис. От няколко века стилът Честърфийлд е популярен, разпознаваем по ватирани по специален начин меки кожени мебели, идеални за офис.

 

Дизайнът  на шкафовете за книги и документи също може да бъде най-различен, т.е. има огромно разнообразие. Те могат да бъдат самостоятелни и вградени, с шарнирни или плъзгащи се врати (като „купе“), стъклени или глухи. Мебелите за шкафове също наскоро бяха допълнени с видео и аудио кабинет. Именно в тази тема традициите на класическия дизайн и съвременните технически находки са най-оптимално съчетани. Например вратите, зад които телевизорът е скрит до време, и които, ако е необходимо, се отварят и плъзгат в бордюра, без да претрупват пространството и без да нарушават целостта на интериора.

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари