Поддръжка на уеб сайт

1
218
Добави коментар
sonspot
sonspot

техническа поддръжка и Актуализиране на wordpress и woocommerce сайтове

Техническата поддръжка на уеб сайтове или онлайн магазин, може да бъде добавена към пакетите ни за месечна поддръжка. Опитът ни показва че техническа поддръжка се налага доста по-рядко, поради тази причина решихме да я отделим като услуга. Цената зависи от редица фактори, поради което е по договаряне. Свържете се с нас и след технически одит ще можем да кажем какво е нужно.

Обновяване WordPress и WooCommerce

Процеса може да е лесен и бърз, но може и да отнеме време, както и в някои случай да не си заслужава да се прави, примерно при много лоша изработка на уеб сайта или онлайн магазина.
Обикновено уеб сайтовете с WordPress се обновяват автоматично до междинна версия, но не и при главна такава, тъй като може да има проблеми с нови стандарти или изисквания, спрямо модули и използваната тема.
Ъпдейтите се налагат по един два пъти на година, може и по-често и по-рядко, зависи от развитието на WordPress, което ние следим.

Как работим :

Правим одит на съответният сайт, ако смятаме че може всичко да стане коректно преместваме сайта на наш тестов сървър (или на поддомейн на хоста на клиента), където ъпдейтваме системата и всички модули, следва тестване – отстраняване на бъгове и при някои случай смяна на модули, след пълен тест в различни браузъри на компютър, смартфон и таблет, планираме връщането му на реалният хост/домейн, тестове след връщането. Също правим бекъпи на текущото състояние на уеб сайтът преди да започнем работа, както и след пускането му.
Допълнително може да бъде договорена и защита с модули и специфични техники.

* Точна предварителна цена не може да бъде дадена, тъй като може да има проблеми след ъпдейта, в зависимост от това как сайта е изработен и какви модули са използвани