АИТ Интернешънъл Транспорт оформя своя модерен европейски облик с нова логистична база в Испания

1
124
Добави коментар
aittransport
aittransport

Отличителна черта на добрите е стремежът им да станат още по-добри. Независимо дали бизнесът им е насочен към предлагане на услуги, производство на стоки или друга дейност, това е една от отличителните черти на лидерите. По-добро обслужване, по-качествени стоки и услуги, развитие на нови идеи в името на клиенти и партньори и надграждане на предложенията към пазара – всичко това е неразривна част от съвременния облик на модерния бизнес по целия свят.

Като един от лидерите на българския пазар в областта на транспорта и логистиката, АИТ Интернешънъл Транспорт си поставя сериозни цели за своето развитие. Една от следващите стратегически стъпки на транспортната компания е откриването през настоящата година на новопостроената мащабна транспортна и логистична база във Вилафранка, Испания. С тази инициатива АИТ Интернешънъл Транспорт върви към позиционирането и превръщането на компанията в лидер на европейския пазар на транспортни и логистични услуги. Наред с предлагането на комплексни решения в областта на логистиката и транспорта и перфектното обслужване от край до край, инвестицията в базата в Испания ще даде нов силен тласък за едно стабилно и дълготрайно присъствие на АИТ Интернешънъл Транспорт на европейския пазар на транспортни услуги.

 

Новата база във Вилафранка, Испания

С цел постигане на пълно транспортно обслужване, през 2019 г. АИТ Интернешънъл Транспорт откри AIT World Group Espana Villafranca и пристъпи към изграждане на собствен транспортен център за поддръжка на композициите и склад за крос докинг.

Новата база във Вилафранка ще предложи склад за нуждите на транспорта, сервиз за камиони и паркинг, както и офиси и жилищна площ за служителите. Складът е оборудван със стелажи и товаро-разтоварна техника, чрез които могат да се извършват складови операции и крос докинг. Специално помещение, предназначено за поддръжка на транспортните композиции, е оборудвано с необходимата техника и съоръжения за преглед и сервиз на камионите на АИТ Интернешънъл Транспорт, с което се гарантира сигурността на пратките и тяхната навременна доставка при клиента.

На първия, втория и третия етаж на сградата са оборудвани офисни площи, предоставящи модерни условия за работа на служителите в една съвременна среда, съобразена с най-новите правила за ергономичност. Жилищните площи, разположени на третия етаж на сградата, от своя страна са самостоятелно обособени, светли и съобразени с изискването да се предоставят максимално добри условия за отдих и почивка на шофьорите, изпълняващи курсове до Испания и обратно, както и на служители от българските офиси на компанията.

 

Експанзия и надграждане на услугите

„Една от целите на по-сериозното ни навлизане на пазара в Испания, е възможността да развием групажните линии, както и доставката на малки пратки“, коментират от АИТ Интернешънъл Транспорт. От друга страна, изграждането и функционирането на базата във Вилафранка ще даде възможност на компанията да предостави все по-качествени и всеобхватни услуги в рамките на Стария континент, позиционирайки я като сериозен играч на европейския пазар. Наличието на модерни бази в западния и в източния край на континента ще позволи АИТ Интернешънъл Транспорт да предлага все по-широк набор от транспортни услуги в Европа в съчетание с високо качество и улеснен достъп до всяка една дестинация.

Над 85% от автомобилите на компанията работят на вътрешноевропейския пазар с основни релации Испания, Франция, Германия, Белгия, Холандия, както и Турция – Западна Европа. АИТ управлява също регулярни групажни линии с цел оптимизация на разходите по направленията Испания, Португалия и Франция и обратно до България. Фирмата планира обслужване на групажни линии в цяла Европа.

„Стремежът ни да бъдем максимално полезни на своите партньори и клиенти ни дава основания да влагаме сериозни инвестиции в разширението и развитието на АИТ Интернешънъл Транспорт и извън пределите на България. Това разрастване е стъпка напред към реализиране на целта ни да бъдем доверен партньор на бизнеса, предоставяйки транспортни и логистични услуги с безкомпромисно качество и висока степен на сигурност“, споделя Ангел Траков, собственик на АИТ Интернешънъл Транспорт.

За АИТ Интернешънъл Транспорт:

АИТ Интернешънъл Транспорт е водеща компания в областта на международния транспорт и логистичните решения. С 25 години стабилни позиции и коректност на пазара, фирмата предоставя услуги с доказано високо качество и гъвкавост, съобразена с нуждите на клиента. В стремежа си да отговори максимално на пазарните тенденции, АИТ Интернешънъл Транспорт добави през годините собствен учебен център, модерен парк с офисни площи и шоурум, както и автосервизни услуги към своето широко портфолио.

За връзка с АИТ Интернешънъл Транспорт

Пловдив, ул. Нестор Абаджиев 28А

+359 32 636 636

[email protected]