Изкуството да се транспортират малки товари ефективно и навреме

1
160
Добави коментар
aittransport
aittransport

За успешни доставки се доверете на надежден и доказал се в годините партньор в групажните превози

Групажните пратки все повече се налагат като модерна тенденция в транспортния бизнес. И това никак не е случайно. При наличието на свободно движение на стоки в Европейския съюз все повече клиентите залагат на малки пратки в рамките на Стария континент, а и не само. За да реализират своята дейност, голяма част от тези компании се насочват към услугите на превозвачи с изграден групажен сървиз.

 

Какви са предимствата на групажните линии?

Групажните линии са транспортна единица, целяща да намали разходите и да удовлетвори максимално специфичните клиентски нужди. Услугата дава възможност да се превозват разнообразни товари, обединени в различни видове групажни пратки, които се комисионират в едно превозно средство. Така на практика клиентът заплаща само за използваното място, а не за цял камион, с което се постига оптимизиране на разходите. В допълнение клиентът получава от страна на АИТ коректно бизнес отношение, професионално обслужване и перфектна организация.

 

Колко често и докъде извършваме услугата?

Групажните линии са една от областите, в която АИТ Логистик развива дейност от години. Компанията предлага на транспортния пазар у нас превоз на групажни пратки, предоставяйки високо качество на услугата в съответствие с високите си фирмени стандарти. АИТ Логистик управлява регулярни групажни линии по направленията Испания, Португалия, Франция, Германия, Австрия, Чехия, Белгия, Холандия и обратно до България. В близко бъдеще фирмата планира да развие обслужване на подобни линии в цяла Европа.  

Чрез услугата, предлагана от АИТ Логистик, клиентите могат да се възползват от възможността да изпращат товари с различни размери и тегло до посочените дестинации. Групажните линии са ежеседмични с отпътувания всеки петък и събота.

 „Стремим се да бъдем точни и прецизни в отношенията си с нашите клиенти и да сме перфектни дори и в изпълнението на най-малкия детайл. За нас грижата за клиента и персоналното отношение са водещи фактори за постигането на високи бизнес резултати. С годините сме изградили много успешни партньорства и се радваме на коректни отношенияф с редица доволни наши клиенти“, споделя Ангел Траков, собственик на АИТ Интернешънъл Транспорт.

АИТ Логистик предлага модерна складова база с обща площ от 3000 кв.м, разположена на удобна локация в Пловдив с превъзходни комуникационни връзки. Базата разполага със съвременна подемна техника и осигурява широк спектър от логистични дейности. Гъвкавостта на предлаганите услуги, разположението на логистичния парк и разнообразните възможности за наемане от страна на малък, среден и голям бизнес го превръщат в отлично място за изграждане както на местен, така и на международен логистичен хъб.

За допълнителна информация и получаване на оферта

АИТ Логистик

Пловдив, ул. Нестор Абаджиев 59

+359 878 990 689

[email protected]