Футболът се завръща: Какво включва днешният тираж на букмейкърите

2
131
Добави коментар

През изминалите два месеца се наслаждавахме единствено на мачове от беларуския шампионат. Ето, че повечето първенства се завръщат, а това носи удовлетворение сред почитателите на залозите.

Разбира се, в основата на днешния футболен тираж са сблъсъците от Германия. Ще се проведат 5 мача от Първа Бундеслига и 3 от второто ниво. Най-интересни са срещите между Гладбах – Леверкузен, Байерн Мюнхен – Айнтрахт и Волфсбург – Борусия Дортмунд.

Освен германските мачове, феновете могат да наблюдават още футболни събития. Днес се подновяват шампионатите на Армения, Чехия и Унгария. Най-интересните двубои ще бъдат предавани на живо в платформата на Efbet.

В Чехия – Теплице посреща Слован Либерец. Мачът е част от 24-ия кръг на Първа лига, но поради въвеждането на извънредно положение не успя да се проведе през март. В Унгария ще се състои възлов двубой, който противопоставя лидера Ференцварош и борещия се за оцеляване – Дебрецен.

В програмата на онлайн букмейкърите попадат също първенствата на Южна Корея, Фарьорски острови, Беларус, Естония, Бурунди, Коста Рика, Туркменистан и Виетнам.

Не пропускайте турнирните битки на FIFA, който противопоставят водещи европейски футболисти и професионални геймъри. Предстоят последните кръгове от виртуалните прототипи на Висшата Лига, Серия А и Ла Лига. Очаква се реалните шампионати да се подновят в средата на юни.

Категория: Футболни новини

Тагове:
ЕфБет