Декорация за стена

4
233
Добави коментар

Как декорацията за стена променя дома ни? Домът може да придобие неповторимо излъчване, ако заложим на подходяща декорация за стена. Ще разберете, че Вашият дом има нужда от декорация, ако сте го обзавели напълно, но чувствате, че нещо му липсва. Опитен интериорен дизайнер веднага ще забележи пропуските, но Вие, като негови обитатели също знаете кои страни да подчертаете, за да получи той очарователно излъчване. Вариантите за създаване на приятна и уютна атмосфера са много, но нека започнем от възможностите, които предоставят стените след отварянето на вратата на дома. Още с влизането в коридора, обикновено ни се открива гледка към подредени шкафове и гардероби, закачалки и огледала. Без тях едно антре не би било функционално наистина, но тук определено има място за още детайли, които ще го направят още по-гостоприемно. Все по-често вместо традиционната картина с тежка рамка се подаряват и декорации за стена. „Разбивайки“ в няколко картини образа на една красива местност, изглед или събитие паната за стена създават усещане за простор, и същевременно излъчват модерност и технологичност, които добре пасват на работните помещения, или на новообзаведените стаи в апартамента.

Най-често самите ние обичаме да правим такива подаръци на своите семейни приятели за поредното общо събиране или годишнина. Но какво да изберем, за да не бъде нашият подарък банален?

Ако желаете да направите персонализиран подарък – изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и
ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи
продукта, а и доставката ще бъде безплатна.

Една декорация за стена със снимка на мечтаната или обичана дестинация може да бъде изработена не само в желания размер, но и оптично насечена на малки картини, при което се получава много приятен ефект. Разпръсването на изображението върху повече от една стена пък напълно ни потапя в средата на природата, или далечния град, който сме избрали като декорация. Подходящата стенна декорация може да разнообрази коридора и чакалнята пред нашия кабинет, като въведе вашите клиенти или пациенти в усещания, които успокояват, освежават и дори образоват. Възможно е паната да бъдат върху канава, което допълнително им придава битова автентичност и въздейства релаксиращо на сетивата ни, изморени от пластмаса. В категорията Декорация за стена – може да избирате между няколко категории и теми, сред които са природни пейзажи, цветя, абстрактни изображения, хора, животни. Има картини, подходящи за децата, както и такива, свързани с празници.

Паната за стена позволяват бързо и без излишни финансови загуби да се декорира интериорът на дадено помещение. Основните преимущества на декоративните пана за стена се крият в тяхното разнообразие от форми и цветове. Сред дизайнерите декоративните пана са си спечелили заслужена популярност. В онлайн каталога на магазин Smart Choice можете да откриете избор от декорации за дома си, зареждащи с позитивно настроение и енергия. Декоративните пана за стена отговарят на най-високите естетически изисквания на потребителя относно оформлението на дома, като наред с това позволяват значително да се разшири диапазонът на дизайнерските експерименти.  Сигурно е обаче едно – предложенията на Smart Choice ще ви помогнат да направите жилището си по-красиво и ще му вдъхнат нов живот. Сами по себе си декоративните пана за стена представляват истинска находка за дизайнера. Наред със своята декоративна стойност, паната за стена имат и редица други технически особености, които ги правят предпочитани пред други облицовъчни материали за интериора на жилището. Най-важни сред тях са: – при монтажа на декоративни пана не е нужно да се извършва предварителна подготовка на стената; – паната за стена са устойчиви на механически въздействия; – монтажът е лесен и не изиска специални познания; – декоративните пана за стена се характеризират с дълъг срок на експлоатация; – при необходимост от ремонт те се демонтират изключително лесно. В сайта на Smart Choice ще откриете богато разнообразие от декоративни пана за стена, подходящи за най-различни вкусове и интериори. Не се колебайте и направете своя избор още сега!

Използвайте опциите в онлайн магазина на Smart Choice, като имате предвид, че регистрацията не е задължителна, обадете ни се на посочените телефони, или поръчайте чрез страницата ни във Фейсбук.