Професионални водни помпи, дозиращи, потопяеми, центробежни, канализационни и дренажни помпи – Сигма България ООД

4
283
Добави коментар
sigmabulgaria
sigmabulgaria

Добре дошли
Фирма “СИГМА БЪЛГАРИЯ” ООД е регистрирана през 1996 година с основен предмет на дейност – търговия с помпи за флуиди с област на приложимост – енергетика, водно стопанство, пречиствателни станции, селско стопанство, хранителна промишленост, химическа промишленост, строителство, металургия, машиностроене.
“СИГМА БЪЛГАРИЯ” ООД е официален представител за България на Чехския комбинат “Сигма Лутин” с подписан договор за изключително търговско представителство на Комбинати “Сигма 1868”- Лутин и “Сигма пумпи” – Хранице. От 2005 год. “СИГМА БЪЛГАРИЯ” представлява на българския пазар и германската фирма JUNG Pumpen, чието производство е насочено към създаване на технологии за транспортиране на отпадни води.

И още за нас..
Организацията на складовата база осигурява доставки на територията на България в много кратки срокове.“СИГМА БЪЛГАРИЯ” ООД разполага със сервизна работилница за гаранционни и извънгаранционни ремонти, снабдена с уреди и машини за проверка, диагностика и ремонт. Има налични резервни части за осигуряване сервизно поддържане и основен ремонт на помпите. Служителите на работилницата са високо квалифицирани и с добър опит и са обучени в Чехски комбинати “Сигма”.Транспортните средства на фирмата осигуряват динамична връзка с потребителите и възможност за реакция при доставка и ремонт в рамките на един работен ден. Маркетинг на фирмата се осъществява от обучен персонал, с добри комуникативни възможности.