Критерии за избор на ключодържател

1
167
Добави коментар
djunev
djunev

Критерии за избор на ключодържател – ценни съвети

Най-важният критерий за придобиване на ключодържател е неговият външен вид. В повечето случаи неоправдани, тъй като автомобилните аларми не са украса и трябва да подходите към избора не по външен фактор, а по други стандарти.

В процеса на използване той многократно ще бъде надраскван в джоба ви, ще падне и пр. И най-важното е, че ключалката не е самата аларма на колата, а модулът за дистанционно управление.

Съставът на ключодържателят за автомобил може да бъде:

пластмасови и гумени копчета
пластмасов калъф
печатна платка с споени елементи
батерия
екран
железария

Ключодържателят е предназначен за дългосрочна употреба, важни критерии са механична устойчивост, устойчивост на удар, устойчивост на вибрации, бутони, плоча, устойчивост на мръсотия и др.

По този начин това е устройство, над което специалисти от различни области на специалностите работят усилено, опитвайки се да отгатят техническите характеристики, оптималната комбинация, както и потребителските свойства на продукта.

Двупосочният ключодържател комбинира дистанционно управление и пейджър за обратна връзка. Но най-евтините двупосочни аларми за автомобили са в порядък по-ниски по отношение на свойствата на скъпи и много висококачествени еднопосочни.

В допълнение към предимствата на ключодържател с обратна връзка има и недостатъци – липса на механична сигурност, голям размер, необходимост от често смяна на батерии поради висока консумация на енергия. Но развитието на технологиите води до намаляване на минусите на ключовите вериги с обратна връзка, това дава надежда за по-нататъшен растеж на двустранните системи за сигурност.

Ако търсите автомобилен ключодържател, то непременно разгледайте този онлайн магазин.