Помпени системи за отводняване Atlas Copco

4
206
Добави коментар
sigmabulgaria
sigmabulgaria

 The complete Wellpoint Dewatering Solutions

 Surface Dewatering Pumps Solutions

Разполагаме с помпена система – сух монтаж за всяко едно приложение

Помпите за отводняване – сух монтаж са проектирани и разработени, за да предлагат висока производителност, надеждност и лекота на използване в множество индустриални приложения като строителство и отводняване на рудници, справяне с наводнения и други общински приложения.

Ние разбираме помпите, тяхното приложение и най-важното – хората, които ги използват. Разполагаме с пълна гама дизелови и електрически помпи, които предлагат издръжливост и дълъг живот. Модулната конструкция предлага гъвкавост при опаковането и лесното обслужване на износваеми компоненти означава по-малко време на престой и повече изпомпване без спиране.

Серия PAS

Серия PAS на сухите помпи е конструирана така, че да осигурява висока производителност при всякакви условия. Състои се от въздушен сепаратор и вакуумна помпа, като предлага бързо автоматично зареждане. Дори при височина на засмукване от няколко метра машината бързо извежда въздуха от смукателната тръба и започва да изпомпва.

Освен това, благодарение на полуотвореното работно колело, серията PAS е подходяща и за изпомпване на течности с твърди частици в суспензии.

Серия VAR

Серията VAR с мокро засмукващи помпи предлагат надеждно и гъвкаво решение за обезводняване. Технологията позволява да има просто първо пълнене с подаване на вода за да заработи самозасмукването след обезвъздушаване.

Благодарение на възможностите си за работа с открито работно колело и твърди частици, оборудването перфектно подхожда за средно строителство и контрол на наводненията.