Три фактора, от които зависи ефективността на ОВК инсталацията

1
184
Добави коментар
djunev
djunev

Съкращението ОВК повечето от Вас се досещат, че означава Отоплително-Вентилационна климатизация. Понятието ще го срещате все по-често и затова започваме статията с това разяснение.

Изборът на ОВК в проидвоствените центрове може да подобри значително ежедневието, работната среда на служителите, стига да се вземат предвид следните важни фактори:

– Икономичност– Производственост– Енергийна ефективност

Благодарение на ефективността и икономичността на VRV системите, в последно време все по-големи компании насочват вниманието си именно към подобни инсталации.

Фирма, която предлага ОВК във Варна, това е Феникс Клима, именно нея препоръчваме, стига да Ви се налага да подсигурите по-голям комфорт в профишлената зона.

Естествено, на пазара има много фирми, но Феникс Клима се нарежда сред лидерите.

Изборът на енергийно ефективни системи за климатизация и вентилация изисква и добро познаване на видовете им, но в едно сме категорични – благодарение на правилен подход, чрез правилната инвестиция, подобна климатизация може да спести много средства, както и да подсигури далеч по-качествен въздух в помещенията.

Няма как да не отчетем, че изграждането на подобен тип обекти е сложно начинание и не приключва с изпълнението на услугата. Поддръжката и сервизното обслужване след самата инсталация също са от голямо значение, тъй като често се налага да се прави профилактика, изменнения и да се следи работоспособността.

Феникс Клима е компания, която можете да наемете за изготвяне и поддръжка на подобна ситуация.

Причините, поради които препоръчваме тази компания са много, но ето и най-важните от тях:

Фирмата предлага индивидуален подход към всеки клиент;Ползват се иновативни технически решения от мотивирани служители;Цялостен ОВК инженеринг – проучване, проектиране, изграждане, сервизно обслужване и поддръжка;Предоставя се бърза доставка на ОВК техника;Качествен реинженеринг на съществуващи ОВК инсталации;Експертна диагностика и консултация;Професионална поддръжка и сервиз, които удължават експлоатационния цикъл на подобни инсталации.

Без значение, дали бизнесът Ви оперира в град Варна, или в София, Пловдив или друг град на територията на България, трябва да Ви е ясно, че тази компания, която споменахме по-горе, е надеждният Ваш партньор, що се касае за извършване монтаж, продажба, консултация и сервиз на отоплителни вентиллационни и климатични системи.

„Феникс Клима“ разполага с всички необходими технически средства и сертификати за осъществяване на дейността на фирмата. Целта на компанията е да Ви предложи и реализираме качествени и енергоефективни решения, като се използват предимствата на новите технологии и комбинирането на различни енергоизточници – електричество, природен газ, възобновяеми източници, твърдо гориво и други сходни.

Финални думи. Имайте предвид, че подобна инсталация на фирма, на компания, предлагаща различен тип работни места, прави подобни инвестиции веднъж на много години. Именно и това е причината да Ви разясним подробности за ефективността на ОВК инсталацията, както и да ви насочим към компания, която е утвърдена в този сектор и е сред лидерите, които могат да Ви предложат най-добри и адекватни решения, при това на цени, които са достъпни за българският потребител.