Дневен хороскоп за 09 юни 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

2
140
Добави коментар

18 лунен ден, Луна във Водолей

Луната във Водолей ще усили социалната активност, желание да споделяме мнение, идеи, да общуваме с приятели или определени хора, с които имаме общи интереси. Крайният резултат- намираме съмишелници, полезна подкрепа или се разтоварваме в приятна компания.

През целия ден информационният поток е много усилен, носи ни ценно знание, твърде вероятни са разяснителни разговори и в този процес- можем да узнаваме тайни, да се възмущаваме от скандали или скрити процеси, които не кореспондират с моралните ни виждания.

Мнозина се връщат към миналото и преоценяват всичко ценно за тях. Равносметки за любими хора или лични, делови партньори-са повече от вероятни. Те могат да преобразят представите ни и нека това да е в положителен аспект или поне повод- да се отстранят грешки, илюзии, неправилни ходове в определена посока.

Не е изключено да се разминаваме с очакванията си, но Луната във Водолей ще ни помогне да използваме нетрадиционни методи, така че да постигнем различен от настоящия и по-добър резултат…

Като минимум- освобождаваме се от всичко ненужно.

При Луна във Водолей винаги по-лесно се разтоварваме от вид тежести на миналото, по-отворени сме към новото и непознатото…

Луната определя емоционалния фон, а към настоящия момент- провокира хладна и обективна прозорливост, но също- спонтанност и непредвидимост в реакциите…

В следобедните часове и вечерта тенденцията ще е повод за попадане във внезапни и изненадващи ситуации, те ще ни покажат в по-ярки краски- какво ново действително трябва да допуснем в живота си, за да не изтървем контрол над бъдещото ни развитие.

В следобедните часове и вечерта по различни поводи разбираме кой ни носи повече щети, кой-ползи…

Трябва да се пазим от действия, които предизвикват загуби в един по-широк смисъл. В друг случай- ескалира вероятност за безразсъдни разходи, които трябва да избягваме…

ЛУНЕН КАЛЕНДАР ЗА ЮНИ 2020г.

Овен, Лъв, Стрелец– информационният поток е много усилен, повод е да си разясните отношения- лични или делови. В този процес получавате изненадващи предложения, споделяте идеи, които ще са повод за успехи, осъществяване на собствените ви намерения или просто да се разтоварите в приятна компания. Все пак аспектацията на звездите е такава, че предразполага към разкриване на скрити процеси там, където ги има и това може да е повод да скъсате някой връзки и договори или поне да ги преформатирате. Ако има натрупани недоразумения или направо нечестност, то тя ще изплува на повърхността. Внимавайте от „клечка да не стане мечка“, а разяснителните разговори да се превърнат в словесна война. Следобед и вечерта са възможни изненади те ще ви помогнат да спечелите нещо внезапно, но може да са и непредвидени разходи, като минимум разбирате на кого можете да разчитате и му придавате нова стойност.

Телец, Дева, Козирог– днес дребни действия могат да имат широко отражение върху материалното ви състояние, имидж като минимум. Денят е натоварен с множество ангажименти, а следобед и вечерта те се усилват, могат да са свързани с изненади, попадане в необикновени ситуации. Душата на повечето от вас в последно време изпитва вид непримиримост към статукво, неудовлетворение или несправедливост. Може да се почувствате предизвикани да действате спонтанно и непредвидимо, по необичаен начин, за да получите различен и по-позитивен резултат от настоящия, както в личен, така и в професиотален аспект. Изненадвате околните, дори и себе си, но не без причина. Стремите се да излезете извън кръговрат, за да бъдете по-свободни, себе си, да защитите правата и интересите си…И така, в този процес вие можете да узнаете тайни, да водите напрегнати и емоционални разговори. Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, а знанието винаги е сила, ще ви покаже най-верния път.

Водолей, Везни, Близнаци– Днес инициативността ви е много висока, привличате внимание, оказвате се в център от събития. Често това е провокирано от външни причини, например- чувствате се предизвикани да защитите интересите си, понякога и в чисто финансов аспект, а в други случаи- това е свързано с върхови постижения, кариерно развитие, имидж или базисна сигурност, включително в дома и семейството. Не са изключени изненади в този процес, нетрадиционният ви подход, креативност и изобретателност, на които сте способни ще са повод да превъртате всички предизвикателства в полза. Все пак е препоръчително да сте внимателни на всяка крачка, дребни действия имат широко отражение и вие сами ще се убедите в това. Добрата новина е, че в значима степен вие имате достатъчно лостове за въздействие, така че да насочвате тенденциите в оптимално положителна за вас посока. Все пак е полезен анализ- дали преобладават загубите или печалбите, така че своевременно да се отстранят пробойните, дори и с по-решителни мерки, като разчитате на друго, което ви подкрепя.

Риби, Рак, Скорпион–  денят изисква повишена адаптивност, не протича по предварителен график, така че е хубаво да планирате на момента, за да не пропускате възможности, но и да се предпазвате от някой предизвикателства. В следобедните часове и вечерта информационният поток се усилва, а околните може да се държат по-непредвидимо, по-видни са силните и слаби звена във взаимоотношенията ви, също- какво трябва да обновите, за да направите вашите връзки по-здрави…Също- не са изключени изненади, ако има някакви тайни и ерозивни процеси, то те ще се проявят по един внезапен начин, за да вземете мерки.

Възможно е да чуете новини, да проведете разговори, които ще променят представите ви за определени личности…Знанието винаги е сила, възползвайте се по оптимален начин, за да насочвате потокът от събития и бъдещи перспективи на развитие.