Агроаптека Макадамия 05

1
207
Добави коментар
tankoooo
tankoooo

Агроаптека Макадамия 05 Пловдив предлага в совя онлайн магазин широка гама от продукти за малки и големи селскостопански производители.

Сортови семена

Предлаганите  сортови семена за домати, пипер, краставици, подправки, райграс и други включват хоби и професионални сортове, като целта на предлаганите малки и големи опаковки е всеки да има възможност да се докосне до максимално много култури. Често професионалните семена за различни култури са в големи разфасовки и цената им е недостъпна за малките любители градинари, това прави невъзможно достигането на качествени зеленчуци от ново поколение до трапезата на всеки фермер, ние следим всички производители и доставчици за предоставени възможности от тяхна страна, за продажба на подобни семена в малки разфасовки, било то в рамките на 10 до 50 семки, така че да предложим вкусовите качества на профеионслните зеленчукови култури до всеки желаещ.

Торове

Като водещ търговски представител на редица немски, полски и австралийски торове, агроаптека Макадамия 05 ще ви предложи едни от най-качествените продукти на пазара в разфасовки и цени достъпни и за най-малкия производиител. По своите характеристики и състояние торовете се делят на много различни видове, като, течни, гранулирани, на прах, подходящи за листно или почвено приложение, по състав – азотни торове, калиеви, фосфорни, торове обогатени с микро и макро елементи и други. Всяка една култура има различна потребност от хранителни елементи и всеки, който иска да постигне добри резултати трябва да е наясно с това за коя култура какъв тор да избере. Екипът на Агроаптека Макадамия 05 ще ви даде искрени и задълбочени съветеи при избора на най-ефективния за вас тор, като се съобрази с възможностите ви за заплащане на определна цена.

Препарати за растителна защита

Гамата от продуктите за растителна защита включва хербициди, като продукта Раундъп Класик Про, който е тотален хербицид за борба с широколистни и житни плевели, било то едногодишни или многогодишни, но също така и селективни хербициди които се използват за третиране на конкретни култури. ПРЗ продукти за борба с болести по растенията са така наречените фунгициди. Зорко следим тенденциите на заболелите растения в сезона за да предложим адекватно лечение на текущата болест. Към препаратите се включват и инсектицидите, които обхващат освен насекоми по растенията, и такива които имат неблагоприятно влияение на за човека, като бълхи, кърлежи, хлебарки и други. Безспорно най-познатия препарат за борба с кърлежите е Айкън 10 КС, който има широкоспектърно, дълготрайно действие срещу множество насекоми.

Инвентар и поливни системи

Като съпътстващи продукти предлагаме и разнообразие от ръкавици, пръскачки, лозарски ножици, ножици за храсти, както и напоителни системи – маркучи за капково напояване, освежители, оросители снадки и други.