Новина от 09.06.2020

1
108
Добави коментар
chaikata19
chaikata19

Ювентус посреща Милан на “Алианц Стейдиъм” във втора среща от 1/2-финалите на турнира за Купата на Италия. След 1:1 в първия мач на “Сан Сиро”, двата тима имат шансове за продължаване към финала. Нека разгледаме тази среща в днешните футболни стратегии за залагане.

 

Милан изигра добър първи мач в Милано, но “росонерите” имаха лошия късмет да допуснат попадение в последните минути на срещата. Анте Ребич бе извел домакините напред в резултата, но Кристиано Роналдо изравни за Юве с гол в добавеното време от дузпа. По този начин Милан пропусна отличен шанс да грабне победата и да си гарантира преднина преди реванша в Торино.

 

Златан Ибрахимович ще бъде големият липсващ в състава на Милан. Шведският ветеран напусна клуба и вече не е част от седемкратния европейски шампион. Твърде възможно е, в негово отсъствие, наставникът на Милан Стефано Пиоли да заложи на Анте Ребич и Рафаел Леао в предни позиции. “Росонерите” се нуждаят със сигурност от поне един гол в Торино, за да запазят шансове за класиране на финал.

 

Кристиано Роналдо следва да поведе Ювентус в този втори 1/2-финален сблъсък. Юве са длъжници на своите тифози, след като през миналия сезон те изненадващо бяха елиминирани от надпреварата от Аталанта. Сега обаче торинци са в добра позиция да достигнат финала, тъй като са домакини в решаващия реванш с Милан.

 

“Старата госпожа” е най-успешният отбор в историята на Купата на Италия с 13 спечелени трофея до момента. И за двата тима това ще бъде първи мач след карантината около коронавирус. Както добре знаете, този мач, а и всички останали в Италия, ще бъде изигран без публика на трибуните. Остава да видим как това ще се отрази на домакинството на Ювентус.

 

Може ли Милан да изненада Ювентус на “Алианц Стейдиъм” този петък? В нашите футболни стратегии за залагане смятаме, че торинци остават силен фаворит, но в турнирните битки всичко е възможно. Не забравяйте, че “Старата госпожа” ще домакинства и без фенове на трибуните.