Спечелете 20 броя хранителен екстрактор модел NUTRIBULLET 600 RED

1
210
Добави коментар

Правото на участие в Играта, респективно правото да бъде спечелена награда е обвързано с покупка на стоки от търговски обект на ТВ „Билла България“ ЕООД, намиращ се на територията на Република България. Изчерпателен списък на всички търговски обекти на ТВ „Билла България“ ЕООД, които участват в играта, наричани по-долу „търговски обекти на „Билла България“ ЕООД“, е посочен в Приложение №1 към настоящите правила . Правото на участие е обвързано с изпълнение на следните условия:

Едновременното закупуване на най-малко 3 /три/ броя продукти с марка Активиа с плодове 280г. (АКТИВИА Ягода 280г., АКТИВИА Ананас 280г., АКТИВИА Череша 280г., АКТИВИА с плодове/горски плодове 280г., АКТИВИА с плодове праскова/маракуя 280г., АКТИВИА Гуава и Драконов плод 280г., АКТИВИА Киви,Манго и Банан 280г.)/наричани за краткост промоционални продукти/ едновременно от търговски обект на „Билла България“ ЕООД през периода на провеждане на Играта.

Създаване на акаунт на уебстраницата www.activiapromo.bg и регистрация на четирицифрения код на фискалния бон , удостоверяващ покупкатата. (виж Раздел IV „Механизъм на участие в играта“).