Дневен хороскоп за 10 юни 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
144
Добави коментар

19 лунен ден, Луна във Водолей

Социалната активност днес продължава да расте, а общуването с приятели, важни за нас хора, включването във вид колективи по интереси ще се превръща в повод за по-лесно постигане на желаното или поне- разтоварване от напрежение.

Информационният поток продължава да е много висок и да ни дарява с ценно знание, голяма е вероятността това да се превърне в шанс за скрепване на връзки, изчистване на евентуални недоразумения, но също- продължават да ескалират тайни, скрити процеси и манипулации, които по правило ще идентифицираме, но все пак е полезно да се пазим.

При Луна във Водолей подхождаме по нетрадиционен начин към текущи въпроси и пак така нерядко намираме оригинални или пък внезапни решения, изход и т.н.

Като цяло денят предлага множество възможности, а те се преумножават според собствената ни социална активност, тоест- да преговаряме за интересите си, да привличаме опека, съмишленици, да обединяваме усилия, а понякога и да променяме средата си като я изчистим от неблагоприятни въздействия…

Овен, Лъв, Стрелец- водите разяснителни разговори, чувате новини, които могат да укрепят вашите връзки, да изчистят евентуални недоразумения и т.н. Все пак в този процес не е изключено и да узнаете тайни, ако има такива- ще можете да ги идентифицирате. Продължава да тече процес, през който се преобразяват взаимоотношенията ви, а звездите ви насочват към това- да заздравите част от тях, понякога и с променен подход, а други, които са изживели своето време- да оставите зад гърба си…По един естествен начин средата ви на съществуване ще се промени, а днес- можете да насочвате и като използвате различен подход, за да получите пакт така различен и по-удовлетворяващ резултат. Мнозина ще се разтоварят в приятна компания, ще чуят въодушевяващи идеи, които ще реализират или поне ще ги разтоварят от известно напрежение в последно време.

Телец, Дева, Козирог– повечето от вас са натоварени с множество ангажименти, но успяват да разпределят времето си и да се справят с всички текущи задължения. Това ще доведе до удовлетворени, известен спад на напрежение или пък- шанс да повишите доходите си, да получите вид разплата, да подействате позитивно на общественото си положение и имидж. На този фон- комуникацията с част от важни за вас личности- продължава да е объркана и да прилича много на „развален телефон“. В друг случай- неразбирателството с определени персони може да доведе до изостряне на взаимоотношения, а в по-крайни форми- тяхното прекратяване. В такъв случай няма за какво да съжалявате, защото в повечето случаи ще затворите пролука, през която изтичат ресурсите ви, а това прилича повече на загуба…Помислете, анализирайте, съзнателно отстранете от пътя си онези, които ви нанасят щети и демонстрират вид некоректност, това ще бъде видно за онези, които трябва да останат зад гърба ви.

Водолей, Везни, Близнаци– вашата инициативност днес е много висока и така е правилно- действията ви не остават незабелязани или без последици, бих казала- постигате желаното, стига да си поставите конкретна цел и да я преследвате с типичното си въодушевление, ораторски способности ,креативност и изобретателен подход. Мнозина ще се чувстват днес в „свои води“ повече от обикновено, с по-голяма лекота ще постигат намеренията си, ще посрещат предизвикателства и ще ги преобръщат в полза. Общуването ще ви носи ползи или поне ще е причина да се разтоварите от напрежение. Все пак е полезно да се пазите от неблагоприятни влияния, които ви нанасят щети- на репутацията или на финансите ви. Е, днес и за това ще имате възможност да откриете оригинален изход…Днес звездите ви подкрепят, това е един от най-силните ви дни за седмицата, възползвайте се по оптимален начин.

Риби, Рак, Скорпион–  денят не протича по предварителен график и може да ви се налага да намирате начин да разпределяте повече време между лични и служебни приоритети. Мнозина могат да имат усещането, че са изправени на прага на житейски кръстопът, трябва да направят важен избор и на практика да е точно така. В такъв случай се огледайте за варианти, които са видни като перспектива на развитие и в по-далечното бъдеще. Не е изключено член на семейството ви да обсебва вниманието ви, да има нужда от повече подкрепа- дайте я, това ще има широко отражение. В друг случай, ако има насъбрани недоразумения между вас и най-близкото ви обкръжение, в дома и семейството ви, то те ще продължат да ескалират и могат да преминат през някаква пречупваща точка. Днес се разкрива „авариен изход“, обходни пътища, ако това ви интересува. Вероятно е добре или препоръчително да излезете извън познатото, навън, за да се разтоварите като минимум..