Модни сватбени рокли 2020: най-актуалните тенденции на тази година (+20 снимки)

2
209
Добави коментар

Модни сватбени рокли 2020: най-актуалните тенденции на тази година (+20 снимки)
от
admin

·

Публикувана 09.06.2020
· Обновявана 09.06.2020

Всяко момиче мечтае да се ожени и да избере сватбена рокля за себе си. Обикновено жените гледат на класическите опции, но модата и тук прави свои корекции. Ако искате да направите собствения си празник не само красив, но и стилен, тогава нашият материал със сигурност ще ви бъде полезен. Статията представя най-актуалните тенденции на тази година в модните стилове на сватбени рокли.
Пищни ръкави
За да имате сватбена рокля с обрат, изберете стил, в който има буйни ръкави. Те могат да бъдат направени от дантела, полупрозрачни или плътни, всичко зависи от вкуса на жената. Такъв детайл ще създаде образа на най-нежната и романтична булка. Също така аксесоарът дава възможност на пълните дами да скрият ръцете и раменете си или такава рокля е подходяща за студения сезон.
Дълъг шлейф
Когато избирате сватбена рокля с шлейф, обърнете внимание на възможността за сменяем аксесоар. Практичността ще бъде, че ако желаете, шлейфът може да бъде свален и да се забавлявате на собствената си сватба. Шлейфът може да бъде напълно идентичен с материала на роклята или направен от напълно различна текстура. С дълъг шлейф булката ще изглежда като истинска кралица, слязла при обикновените хора.
 
Цветя на роклята
Тази година различни флорални приложения се превърнаха в тенденция в модата на сватбените рокли. Декорът е представен в огромни количества. Цветята могат да бъдат по бюстието, полата или в шлейфа и воала. Цветната схема също дава възможност да се играе с контрасти. За пълноценна сватбена визия букетът на булката в тон със същите цветове на роклята изглежда много оригинален и стилен.
Прозрачен корсет
Сватбените рокли са представени в бяло, защото това подчертава невинността на булката. Днес моделите на рокли са малко изчезнали от класическия вид и благодарение на въображението на модните дизайнери изглеждат доста пикантни. Стилът на сватбена рокля, в който ще присъства полупрозрачен корсет, ще обезкуражи младоженеца и цялото общество. В същото време кокетната дантела ще скрие всичко необходимо, като по този начин ще подчертае перфектната фигура на булката. Когато създават такива кокетни рокли, модните дизайнери комбинират дантела и сатен, създавайки просто невероятни модели за най-красивите жени.
 
Плисирани модели
Тази година плисето доминира в много елементи от гардероба. Сватбените рокли не бяха пощадени. Оригинален изглежда модел на сватбена рокля с плисирана материя. В стила могат да се използват материи като коприна, сатен, които са много интересни блещукащи на слънце. Перфектната рокля е подходяща за жени с наднормено тегло, които се притесняват от твърде изпъкналите си части на тялото. Друго предимство на този продукт е почти пълното отсъствие на разрошени части, така че да не се притеснявате за облеклото през целия триумф.
Голяма панделка
Можете да създадете кукла булка с красива и обемна рокля с панделка . Частта е разположена отзад, на полата или в кръста. Акцентът ще подобри изображението и ще го направи по-вълшебен. Моден вариант е рокля с огромна панделка и гол гръб.
Спално бельо
Ако не искате да изглеждате като всички, но искате да създадете интересен сватбен външен вид, тогава рокля в ленен стил ще бъде чудесна алтернатива на пухкавите поли. На външен вид тези рокли напомнят повече на нощница, отколкото на рокля за тържество. Модните дизайнери предлагат рокли в ленен стил с дължина на миди, макси или мини. Стилът е подреден по такъв начин, че всяка зона на тялото ще бъде подчертана с идеално гладка и приятна на допир материя. Един прост модел на роклята ще добави обрат към цялостния образ на булката.Но най-добре е да изберете по-стилна и необичайна рокля, която със сигурност ще се помни дълги години.
 
 
 
 
 
 
 
Каква сватбена рокля си имала? Разкажете ни за това в коментарите!
Он-лайн Магазин за Бални Рокли
Сватбен Портрет по Снимка за Подарък
Как да привличаме парите и успеха
Официални рокли 17 Идеи,Препоръчани от стилистите за предстоящия сезон
По формата на краката може да се узнае темперамента на жената
Тази японска диета ще ви възвърне красотата
 

Етикети: булкабулченска роклябулчински роклиидеирокларокли за булкарокля за булкасватбасватбени рокли

Може да харесате още…