Омбре Маникюр: 15 топ Идеи, които Изглеждат Стилно на Нокти с Всякаква Форма

2
182
Добави коментар

Омбре Маникюр: 15 топ Идеи, които Изглеждат Стилно на Нокти с Всякаква Форма
от
admin

·

Публикувана 01.06.2020
· Обновявана 01.06.2020

Най-яката идея за маникюр през този сезон беше дизайн ОМБРЕ/ombre/. Цветните преходи изглеждат ефектно на ноктите с всякаква форма. Маникюр ще подчертае великолепния образ на жена и ще подчертае нейната невероятна красота.
Романтичните и нежни дами избират омбре с розови и бели нюанси. Този маникюр е идеален за жени за ежедневни или специални поводи. Дизайнът ще подчертае изтънчеността на образа и женствеността на дамата.
 
 
Червеният нюанс е страстен и е много ефектен за маникюр. Много дами избират червени цветове в комбинация с други сочни тонове лак. Омбре с такъв богат преход ще подхожда на жени, които са уверени в своята красота и неустоим стил.
За лятната визия за маникюр ще се ползват по-ярки и свежи нюанси. Омбре с преходи от синьо, турско син цвят и тюркоаз изглежда много впечатляващо и приповдигнато. За празничен повод можете да се съсредоточите и върху ярки кристали на един от ноктите.
Необичаен дизайн се получава, ако преходите ще преминават постепенно, от един нюанс в друг. За маникюр си струва да изберете контрастни тонове лак, които дават възможност да се подчертае интересна идея за маникюр.
 
 
 
За да направите маникюр, който може да подчертае вашия вкус и стилен образ, трябва да изберете дизайн под формата на омбре. Комбинацията от различни нюанси на лак е завладяваща и прави ноктите ви най-модерните и добре поддържани. И кой вариант ви хареса? Разкажете ни за това в коментарите! Ако ви е харесала статията,  споделете с приятелите си!

Етикети: идеи за ноктилаклак за ноктиманикюрноктиомбре

Може да харесате още…