Защо Мая Манолова и Никола Вапцаров промениха тезите си за небостъргача „Ай Тауър“ на Божков?

1
251
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Борбата с публикации в социалните мрежи продължава на високо политическо ниво.

Играта на лотария, която се промени във футболна около Левски, сега вече метафизира и в политическа.

Най-интересният момент е, че забелязваме първите дребни политически лешояди – Никола Вапцаров и Мариян Башур да променят позициите си и да призовават за протест срещу строящия се небостъргач на Божков – „Ай Тауър“.

Сюжетът се заплита още повече – те призовават и очакват Мая Манолова да се включи в този протест. Това се случва дни след като Вапцаров и близкия до Манолова Войслав Тодоров застанаха в подкрепа на „Ай Тауър“, обяснявайки, че всичко си му е наред.

Защо се случва всичко това и каква е причината мнението им да се променя с такава бърза скорост?

Настъпва моментът на истината. Васил Божков твърди, че не е подкрепял Манолова на последните избори, но явно връзката помежду им е достатъчно близка, ако тя, както става ясно от публикуваната от Божков SMS кореспонденция, го е молила за подкрепа. Възможно ли е тя да е поискала нещо, което той не е дал и затова сега отговорът на политически нечистоплътните Манолова и Вапцаров да е именно готвения протест?

Ако е така тогава очакваме Манолова да оглави протеста. Но дали това е наистина протест срещу една висока сграда, „Ай тауър“ в този случай, или това е един политически рекет на индивиди които паразитират около всеки скандал?