Тест: Послания на любовта – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
139
Добави коментар

Изберете си една от картинките по-долу и вижте какво послание ви носи за любовта!

Картинка

Вероятно преминавате през своеобразен катарзис в личните си взаимоотношения, а в този процес трябва да вярвате повече в личните си сили и възможности, че притежавате достатъчно качества, за да се справяте сами във всяка ситуация, без да сте зависими.

Възможен е рязък преход от наивност към крайно отрицание, а верният път е в търпението и времето, което може всичко да измени. Не се концентрирайте върху един детайл, а цялата картина и може би ще установите, че най-трудното е вече зад вас.

Картинка

Вие сте емоционални, позитивни и вероятно успявате да откриете нещо полезно във всяко предизвикателство. Вярвате в себе си, в хората които обичате, действате като магнит за околните и все намирате начин да спечелите.

Вие сте от хората, които очакват добри новини и ги получават, защото ги предизвикват или понеже е трудно да ви се откаже, устои на чара и силното присъствие.

Картинка

Може да не сте достатъчно сигурни във вашите чувства, да мислите, че получавате по-малко, отколкото заслужавате.

Страх ви е, че могат да ви наранят и не ви е лесно да изразите истинските си преживявания, но понякога това създава затруднение в споделянето на взаимна обич. Вие сте предпазливи дори когато трябва повече да се наслаждавате на мига. Все пак притежавате достатъчно богат асортимент от „оръжия”, за да привлечете погледи и спечелите симпатии. Вероятно ще остава нещо скрито във връзките ви, докато не бъдете напълно честни към себе си и партньора ви.

Картинка

Вие сте практична натура, която търси истинската, реална „цена” в партньорските отношения. Може да не вярвате в „приказната любов”, защото сте преживели дълбоко разочарование, но въпреки всичко душата ви копнее за романтика. Огледайте се! Вероятно ще откриете, че нещата не са толкова лоши, колкото си мислите, времето за вас е хубаво, но трябва да погледнете и в друга посока.